Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy Ban Orion :(

KrzysieQ1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze :D

Dostał ktoś już z was bana na Orionie?? xD

Ja dziś dostałem ^^ Tylko nie wiem za co...

Exp bota, sh, mob locka, czy za to, że jakiegoś typa ostro wyzywałem ^^

Miałem 23 lvl ninję...

A i na meila mi nie raczyli napisać ^^ A jak mi zbanowali to konto, to reszta kont na tym samym emailu też pójdzię w cholerę?

Pzdr

EDIT: Odpisali, zły email sprawdziłem :P

Treść wiad.:

Powód blokady
Uzywanie nielegalnego oprogramowania - ******* (Orion, s22)

A i nie mam innego zbanowanego na szczęście ^^ A jak mogę się dowiedzieć na ilę? I macie jakąś fajną historyjkę? xD

I nikt już o tobie nie pamięta...

Opublikowano

ja dostalem takie cos za fb ; P tez tylko jedno kotno mi zabnowali. na 30 lat takze powodzenia. nie odzyskasz go ( male szanse ) nawet ci nie pokaza na podstawie jakiego dowodu cie zbanowali.

Opublikowano

No wiem za co :P

Moblock i sh ;/

Bo miałem z 3 godziny go włączonego bez przerwy...

Właśnie dobrą historyjkę wymyśliłem :D

Opublikowano

Ja dostałem bana na 1 lvlu zrobiłem postać i nagle kick i potem Twoje Konto jest Zablokowane i wtf?

PS.250 POst xD

sygnprononame.jpg

Pomagam Robie Servery Metin2 za pomocą Team Viver Zapraszam na Profilek i Chętnie Pomoge. xD

[x] 50

[x] 75

[X]100

[x] 250 04.II.2010

[ ] 425

[ ] 500

[ ] 625

[ ] 750

[ ] 1000

[ ] Never In My Life

Opublikowano

powiedz "muj tato to gm włamal mi się na konto i dał sobie staty speeda 500 i smigal po m1"

Opublikowano

I tak nie wbije takiego lvla przez noc ^^ Bo dużo czynników jest, zostawie 1 lvl na psach to nigdzie indziej expić nie pójdzie, eq potrzebne i poty... ;/

A tak offtop,

gdzie wy expicie wyższymi lvlami na bocie? Bo ktoś napisał, że z 37 lvla 57 lvl zrobił, ten bot niedługo a mi z 58 na 60 wbił tylko lvl ;/ Przez 4 dni... A tak to od 0 do 43, od 0 do 37, od 41 do 44 w 2 dni. Fmsów dropłem już z 15, a jelonków z 30 ^^ Zostawiam go na dzikich ^^ między 25-40 lvl ^^ A flag jeszcze więcej ^^ Na jednej postaci 32 przez 2 dni...

Pzdr

Opublikowano

Ja dostałem bana na 19 surze :D

Myslalem ze byl na innym mailu co glowna postac i widac sie pomylilem ^^

61 body, 45 mental + dropy poszly sie... 10kk kasy, boga +7 z kd, lwia +9 itp :/

5155135006.png

• 1 miesiąc temu...
Pasjonat
Opublikowano

ja tez dostalem bana wczoraj najlebsze jest to ze nic nie robilem chce sie zalogowac na postac a tu nie da sie bledne chslo za na nastepny dzien konto zablokowane. Wchodze na inna postac a na 1 sklepie moje eq wystawione :(

Opublikowano

Hmm, a może nie dostałeś bana ?

Ja tak miałem, kiedyś... nie wiem czy teraz też tak jest ;p

Więc..

Gdy się 3 razy błędnie hasło wpisze, konto zostaje zablokowane ;]

Tutaj cytuję kawałek :

Blokada konta (3x złe hasło)

Z powodów bezpieczeństwa, system natychmiastowo blokuje wszystkie konta, na których trzy (3) razy pod rząd zostało wprowadzone nieprawidłowe hasło.

Po zablokowaniu konta, wysyłana jest wiadomość e-mail (na adres przypisany do konta), która zawiera link reaktywujący. Może zdarzyć się tak, że wiadomość z linkiem reaktywującym znajdzie się w folderze ze spamem - z tego powodu należy również tam sprawdzać.

Po otrzymaniu wiadomości, kliknij na podany link. Zaraz po tym, ze względów bezpieczeństwa, zaleca się zmianę hasła.

Po pomyślnym aktywowaniu konta, znów możesz się zalogować do gry Metin2.

Pewnie było tak...

Wszedłeś na jakąś stronkę, gdzie doładują ci yang, gdzie podałeś login hasło...

Kolega, który cię wrobił, wszedł na twoje konto, i zmienił hasło...

Ty próbowałeś wbić 3 razy ze złym hasłem... Konto się zablokowało...

On już nie używa, bo EQ na innej postaci ;]

Instrukcja jak odzyskać konto (Po tym co czytam, to bez EQ):

-Zmień hasło ;] (Chyba że zmienił email, na bugu ;/)

Ale warto sprawdzić ;p

Pozdrawiam

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Temat odkopaliście :<

No ale aby nie było spamu

Pamiętam jak server powstał i nie zauważyłem że GM na psach jest a ja już jade na SH i exp bocie :x

Opublikowano

Tak apropos tematu :P.

Ja wymyslilem kiedys historyjke, ze mail byl mojej mamy i cale rodzenstwo ma konta na tym mailu, i tylko Tomek jechal na SH i dlaczego ja dostalem bana?

Po 10 minutach konto z wojem 55 itemy PR0 warte ponad 250kk odbanowane ;D

Opublikowano

nie no gz ja nigdy nie dostalem bana na PL'u ale moze kiedys mam Fishbota 24h/7 a bana nie dostalem

16489.gifpost103988126773099171.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...