Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wynagrodzenie

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj nexon napisał takie coś:

We would like to apologize for a mistake that was posted in the “Combat Season” notice regarding the Hot Time Event reward distribution schedule.
Those of you who have participated in the Combat Season Hot Time Event will receive the rewards in the table below, according to the indicated time period after the maintenance.
635198689563426258.png
Additional Rewards will be given to users who missed last hottime rewards during maintenance.
The reward items in the list will be updated soon and shared with you, loyal Soldiers.
We are sorry again for any inconvenience this may have caused.

Wiem że chodzi o wynagrodzenie, ale Date: 7th Nov. ale dzisiaj jest 12 listopada więc nie rozumiem. W tym dniu dostaniemy wynagrodzenie za ten przegapiony event, ale 7 listopada już był - no chyba że chodzi o to że w tym dniu nie było eventu czy jak.

Jak wy to rozumiecie?

Opublikowano

Z czego przeczytałem to, że jakieś tam mają opóźnienie itd(?). Jak mamy to dostać to i tak po najbliższej przerwie technicznej.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dokładnie, te itemy czwartkowe co mieliśmy dostać co był bug, rozdadzą przy następnej konserwacji (jutro/czw) bazując na aktywności w d niu 7 listopada -> w jakich godzinach byłeś wtedy zalogowany, takie nagrody dostaniesz

Opublikowano

Dokładnie, te itemy czwartkowe co mieliśmy dostać co był bug, rozdadzą przy następnej konserwacji (jutro/czw) bazując na aktywności w d niu 7 listopada -> w jakich godzinach byłeś wtedy zalogowany, takie nagrody dostaniesz

A jak byłem cały dzień w tych godzinach, to co dostanę;)?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

A jak byłem cały dzień w tych godzinach, to co dostanę ;)?

Wszystko. pisze wyraznie , byles 14-15 masz pierwsza rzecz na liczniku . potem nalicza ci sie ze byles o 15-16 i kolejna rzecz ;p

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Nexon fail? Wygrały scorpiony i miał być scope na 30 dni. A dostałem na 7...

Mój fail. Jednak na 7 miały być.

2 twoj fail xD bo scope jest na 30, ale w kilku rodzajach :D Chodzi ci o ten co custom typ 1 , 2 ,3 tak?

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...