Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] bs na mystical mt2

ryder198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, szukam bs´a na serwer prywatny mystical mt2 strona- www.mysticalmt2.pl kto zrobi będę bardzo szczęśliwy i wdzięczny. Potrzebne informacje, nwm czy potrzebne xddd są tam takie skrzynie za 2kk w ktorych jest 100 zmianek ale trzeba wpisać kod ;/ zeby otworzyć i jest taki problem ze w eq moze byc max 100 zmianek wiecej nie ;/ te kody mogę wpisywać ale chciałbym tego bs´a :( dziekuję za odpowiedzi

Opublikowano

za szybko z podziekowaniami, nie dziala mi, patrze na tą instrukcję i robie zgodnie z tym ...
robie 1 pkt. wykrywa mi wirusa, daje zeby zapisalo na liste (nie usuwalo, bo mam AVG) i nie moge wlaczyc .. zapisuje mi jako winrar chce wlaczyc i problem . niech ktos do tego chujostwa napisze instr bo nwm .. tamta nie dziala w moim przypadku

@@@@

Bawilem sie niby cos jest mam niebiana sr 5 ustawilem sr 15 i nie zmienia ... ustawilem sr 2 to pisze ze zmienilo wtf?? j3bniete to jak nie wiem co ...

Opublikowano

a co ma to do tego?? wszystko mam niby dobrze!! mam sr 20 i wpisze 30 i mi nie chce szukac a jak wpisze 10 to pisze cos tam wyskakuje slot 1 ale wiem ze znalazlo bo kojaże . I czemu to nie bonuje? W TYM JEST PROBLEM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...