Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ka Ziek ?

WezyrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Czy jest wam coś wiadomo na temat jakiegoś nerfa Kazia ? Kolega mówił że znrefią mu Q , zastanawaim sie czy go nie kupic taka bardziej wszechstronna postać . Macie jakies informacje czy to tylko plotki ? . Bo przecież nie chce kupić a poźniej żałować . Jeszcze jedno dostaje sie te 3 żetony na koniec sezonu ? Czy są tylko 3 na konto ?

Pozdro . Z poprawne odp lajki lecą ^^

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Narazie nerfa nie będzie, kupuj śmiało khazix to mój main na mid'a i polecam Ci go. Jest on bardzo silny (Bardzo mały CD + Escape + Slow).

Opublikowano

Kiedy jak gdzie dostał buffa ;D . Grałem w nim dawno jak był w rotacji i nie wiem o nic zbyt wiele :P Za odp dzieki :)

Edit

Xizt Dzieki może polecicie jakiś build na jungle solo topa i mida :P

c848.jpg

Opublikowano

Ja osobiście składałem tak:

Buty na CD

Tłuczek

BT

BC

LW

TF

GA

Lecz ostatnio widziałem u większości streamerów

Buty CD

Hydra

BT

BC

LW

GA/TF

P.S To build na mid'a bo ja nim tylko tam gram według mnie na topie traci swoją siłę.

@edit: I żetony nie resetują się za S3 riot tak nie pisał :C Chciałbym żeby się resetowały no cóż może w następnym sezonie :P

Opublikowano

Dzieki :D . Co do żetonów to myślałem że będą już koledzy planowali kogo oddać a tu nie będzie żetonów haha :D

c848.jpg

Opublikowano

Nie będzie żetonów na S4.

Kha Zix silny pick, musisz go wziąć na takiego enemy, który jeszcze jakoś da Ci farmić. (i tak w late kosa)

Świetna mechanika, damage, escape.

Na nerfa chyba się nie zanosi, miał nie tak dawno zmienioną ciut mechanike więc imo nie powinni go ruszać już

Opublikowano

Niedawno dostal buffa malego ale dostal (na wiekszy slow z w). Nie sadze zeby go nerfili, ostatnio sam go mainuje i kosze wszystko :) co do zetonow jestem na 100 pewny ze nie bedzie bo jakies 3miechy temu ludzie na mpc pisali do riotu i wstawiali tu ssy ze nie bedzie zetonow nigdy, one byly jednorazowe

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Dzięki wszyskim :) . Polecicie mi jakiś build na Jungle i Topa ?? . Jak sie nim zachowywać trymać sie z tyłu raczej tak ?

c848.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...