Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PvP.net cały czas dc'uje.....

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

ostatnimi czasy mam pewien bardzo irytujący problem polegający właśnie na wciąż przerywającym swoje połączenie PvP.net'em..

Problem pojawia się najczęściej po zalogowaniu do gry, pomijając to że loguję się godzinę i drugie tyle staram się dołączyć do queue..

Później się to troszkę uspokaja, ale nie na stałe, pojawiają się one po prostu rzadziej..

Już jestem po prostu na skrajnym wykończeniu nerwowym i chciałem się dowiedzieć, czy riot coś zaś popier#%!@ł czy to po prostu idzie ode mnie..
Mój internet można wykluczyć, jako tako nie mam z nim problemów, na pewno nie tego typu!

Opublikowano

W dodatku jeszcze zapomniałem dodać, że crashuje mnie po każdej grze..

Zamiast kliknąć " PLEJ EGEN " muszę się ponownie logować, z czym jestem jakąś minutę w plecy, riot to trash..

Opublikowano

Wiele osób ma ten sam problem, uważam, że wina stoi po stronie firmy Riot i wierzę, że postara się to jak najszybciej naprawić.

“Live your life, no matter what that life is.” - Corey Taylor

Opublikowano

Wina zapewne stoi u Ciebie ,ponieważ Riot Games ,nie przejmuję się biedakami bez hajsu nie umiejącym kupić normalny internet oraz komputer ,która ta kultowa gra wytrzyma.

Mi wszystko na razie dobrze działa..

Nawet nie podałeś ss , jak mamy Ci pomóc nie wiedziąc jak to wygląda

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Wina zapewne stoi u Ciebie ,ponieważ Riot Games ,nie przejmuję się biedakami bez hajsu nie umiejącym kupić normalny internet oraz komputer ,która ta kultowa gra wytrzyma.

Jeśli masz zamiar cisnąć komuś od biedaków to powiem ci jedno... WYPIERDALAJ!

@TOP

Wiele osób ma ten problem więc to wina firmy Riot, nie twoja ;)

Czekać tylko na odpowiedniego patcha i liczyć na to że wyjdzie jak najszybciej bo sam mam czasem ten problem :/

graphic.png

Opublikowano

Miałem to samo, gdy miałem internet w laptopie podłączony bezprzewodowo.

Jeśli masz laptopa, spróbuj podłączyć przez kabel, jeśli nie pomoże, napisz do supportu, na pewno coś na to poradzą.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jak już mówiłem, wina nie stoi po stronie internetu.

Paru użytkowników również ma ten problem najwyraźniej, a ja chciałem się tylko upewnić.
Nie szukam rozwiązania, bo wiem że tego nie da się naprawić.

Ten pan czasem nie zasługuje na jakąś karę?
Dzieciak sobie pozwolił na troszkę za dużo. -.-

Opublikowano

@Up
Zignoruj go, ma prawo się złościć. W końcu nie zadowolił matki podczas seksu, i ta dała mu szlaban na tydzień.
To znany błąd, w wina leży po stronie kurw z Riotu. Od razu odradzam ci pisanie do polskiego supportu, bo ta banda kretynów będzie ci wysyłała wiadomości z automatu które nie pomogą. Nie ma też żadnego rozwiązania na to, Riot ma wyjebane, co tu dużo mówić, taka prawda.

1qQSmS3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...