Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mental

druteks29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam pytanie a odnosnie broni i chce poznac / dostac wasza opinie .

A te pytanie to :

----- Ktora bron jest lepsza dla mentala , 1 reka czy 2 reka ? Roznica w dmg to 100 ataku . . .

Mam dylemat i niewiem jaka bron ulepszac ,

Za pomocne odp nagradzam + ^^

Opublikowano

To zależy od tego ile da się wyciągnąć szybkości zaklecia w max eq.

Kolejnym problemem jest moc umiejętności, jeśli widać, że serwer jest zrobiony bardziej pod hity niż pod skille, to się nawet nie ma co zastanawiać.

Kolejnym czynnikiem na to wpływającym jest to, do czego ta bron ma być wykorzystana, czy do pvp, czy na wojny.

Więc w sumie nie da się jasno określić co lepsze, jeśli nie zna się specyfikacji serwera.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Powiem Ci tak.

Dla mentala generalnie jest dwuręka.

Ale jeśli różnica w dmg nie jest duża najlepiej brać jednorękę.

Miałem kiedyś taką sytuację na jednym serwerze, że administracja wprowadziła epiki.

I po prostu o wiele lepiej sprawowała się jednoręka.

Pomimo mniejszego dmg, nadrabiała to szybkością hitów.

Ale generalnie - 2ręka,

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

2 ręka z konia jest nawet lepsza dla bodego lecz z buta i dla mentala polecę jednorękie  bronie najlepiej fms z dobrymi średnimi przynajmniej + 9

O ludzie :-) To prosta logika. Mental 2ręka body jednoreczne.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

O ludzie :-) To prosta logika. Mental 2ręka body jednoreczne.

nie koniecznie, jeśli chodzi o pvp to jeśli ktoś jest sprytny to mentala da się trollować, więc jeśli nie trafi z tych skilli to będzie 2 ręką hitał? lepiej wziąć tą jednoręke, szybciej bije + hity ;p

Opublikowano

nie koniecznie, jeśli chodzi o pvp to jeśli ktoś jest sprytny to mentala da się trollować, więc jeśli nie trafi z tych skilli to będzie 2 ręką hitał? lepiej wziąć tą jednoręke, szybciej bije + hity ;p

Są od tego miksturki. Ja jak grałem mentalem to zawsze ribek lub parta. Chyba ze chodzi o privy gdzie jest kilka epikow to inna sprawa. A tak wgl to mental ma 2 skille, ktore praktycznie zawsze trafią tzn. uderzenie miecza i tąpnięcie ;d

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Są od tego miksturki. Ja jak grałem mentalem to zawsze ribek lub parta. Chyba ze chodzi o privy gdzie jest kilka epikow to inna sprawa. A tak wgl to mental ma 2 skille, ktore praktycznie zawsze trafią tzn. uderzenie miecza i tąpnięcie ;d

Podałeś dwa najsłabsze ;>

Nie ukrywajmy mental to głównie duchowe ( a je strasznie łatwo ominąć )

To samo walnięcie ;D

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Siema , mam pytanie a odnosnie broni i chce poznac / dostac wasza opinie .

A te pytanie to :

----- Ktora bron jest lepsza dla mentala , 1 reka czy 2 reka ? Roznica w dmg to 100 ataku . . .

Mam dylemat i niewiem jaka bron ulepszac ,

Za pomocne odp nagradzam + ^^

do 75 2 - ręka , potem liczy się szybkość , więc truta bo i tak ma największy dmg ze wszystkich broni do expa

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

mieczyk dd pvp dwu pod wojny bo ma kopa :) proste

dokładnie jak pan up...

w pvp bardziej sprawdza się dwuręka, dużo większych hitów niema od jednoreki, a jak wiadomo nawet taki mental ma dość sporę hity, więc gdy załączy combo, do tego odpali zielone to zaboli...i dla mnie łatwiej trafić duchowym z jednoreki niż dwureki.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...