Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd podczas odpalania serwera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to poczekaj moze dojdzie do zalogowania

Jezeli dojdzie wpisz logn i hasło a potem sysnstall jesli juz wejdziesz w sysinstall wejdz w configure potem networking i pokaz ss

Opublikowano

to poczekaj moze dojdzie do zalogowania

Jezeli dojdzie wpisz logn i hasło a potem sysnstall jesli juz wejdziesz w sysinstall wejdz w configure potem networking i pokaz ss

Głównie chodzi o to że błąd pokazuje się przed zalogowaniem, więc nie wejdę do sysinstall, chociaż dziękuje za starania. Ciągle resetuje maszynę i nadal nie mogę się zalogować tylko pojawia się błąd, który jest na ss.

Opublikowano

Ale za pierwszym razem sie zalogowałeś?? Jeśli tak to usunac ta maszyne i rozpakuj od nowa i gdy rozpakujesz i sie zalogujesz to napisz

Licze na lajki ;))

Opublikowano

Ale za pierwszym razem sie zalogowałeś?? Jeśli tak to usunac ta maszyne i rozpakuj od nowa i gdy rozpakujesz i sie zalogujesz to napisz

Licze na lajki ;))

Tak, pierwszym razem się zalogowałem, wszystko było okej, dodałem pare rzeczy, zrobiłem reboot i taki błąd się pojawił, dobrze cóż, zrobię tak jak radzisz, dziękuje i pozdrawiam :)

Opublikowano

to jak za pierwszym razem sie zalogujesz piszesz sysinstall wchodzisz w conifuration potem networking i jak jest ta pierwsza linka i pisze ethost usun to i napisz Ethost.localhost kliknij tab i samo powinno sie napisać localhost jeśli tak nie bedzie napisz sam localhost i potem normalnie dopisuje IP z hamachi itp wpisujesz reboot w konsoli i pokazujesz mi lgoi ;))

Opublikowano

to jak za pierwszym razem sie zalogujesz piszesz sysinstall wchodzisz w conifuration potem networking i jak jest ta pierwsza linka i pisze ethost usun to i napisz Ethost.localhost kliknij tab i samo powinno sie napisać localhost jeśli tak nie bedzie napisz sam localhost i potem normalnie dopisuje IP z hamachi itp wpisujesz reboot w konsoli i pokazujesz mi lgoi ;))

Zrobiłem tak jak napisałeś i wszystko działa, także dziękuje za pomoc, pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...