Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Metin2mod

Szuubi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem sobie zagrać na jakimś bociku na PLu, więc ściągnąłem to co wszędzie polecacie mianowicie

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

wszystko fajnie pięknie odpalam bocika metka , i zaraz po kliknięciu START MOD
wyskakuje mi python27.dll is in use!
Czy ktoś wie co zrobić z taką niespodzianką :) ??, z góry dzieki za odpowiedź , czekam z niecierpliwością , peace

odpalałem jako administrator i to samo

Opublikowano

plik jest uzywany przez inny proces i dlatego nie możesz odalić moda. ściągnij unlocker, zainstaluj i sobie odblokuj wtedy możesz odpalić modzik

Ale co mam odblokować ;s jestem zielony

Opublikowano

plik jest uzywany przez inny proces i dlatego nie możesz odalić moda. ściągnij unlocker, zainstaluj i sobie odblokuj wtedy możesz odpalić modzik

ok, raz zadziałało. to mowie sprawdze jak odpale jeszcze raz.. teraz jak zaznaczam pytona unlockerem to wyskakuje ze " nie znaleziono blokującego uchytu" i dupa

znowu ten błąd wyskakuje ;/

edit.

znowu zadziałało , ale teraz :D informacja " zostaniesz połączony z serverem" i nic się nie dzieje :D ahhh

Opublikowano

Boże. ..Zaistaluj od nowa letnia w osobnym folderze i od nowa wypakuj kamer moda najnowszego.

Boże. ..Zaistaluj od nowa metnia w osobnym folderze i od nowa wypakuj kamer moda najnowszego.

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...