Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prbolem] z BS tylko ja tak mam?

matelo4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi mniej wiecej o to ze pobieralem juz duzo Switch botów ale jeszcze zaden nie działał poprawnie odpalają sie ja sie ciesze ze może wkoncu bedzie dzialało ustawiam bony ale gdy w chwili kiedy klikam start to albo bot zwyczajnie nie dziala lub jak w przypadku tego bota: http://www.mpcforum....ince-po-polsku/ pokazuje mi sie bład że nie kupilem zmianek (Mam zmianki w eq) wiem ze na tym forum jestescie pomocni i to doceniam licze na pomoc :) z gory dzieki pozdrawiam Nizej dam pare ss zebyście mogli sie zapoznac z sytuacja mniej wiecej

To sie dzieje gdy chce zaczac zmieniać (Chodzi tu o bota ktory jest w linku wyzej)

jhpqtu.png

To sie dzieje gdy otwieram sklep i zaznaczam ze chce by kupowal zmianki (kase mam)

207lttl.png

A to sie dzieje kiedy ustawiam bony w 2 czesci bota dokladnie wyglada to tak:

Na pierwszym ss mamy pokazane miejsce gdzie zmieniam:

6h47ki.png

a na 2 co wyskakuje gdy klikam "mieszaj"

33bkg9i.png

Jak widzimy na ss jest napisane ze bot skonczyl prace lecz stalka nie ma tego bonu ktorego oczekiwalem

Pozdrawiam licze na pomoc Dzieki z gory

Ps. Gram na serwerze Noxia

sephirothsigbychetq5.jpg

Opublikowano

A więc.

jhpqtu.png

Chodzi o to, że masz prawdopodobnie złe id zmianki. id zmianki ustawiasz w -> opcje

6h47ki.png

po lewej daje sie bonusy zwykle a po prawej alternatywne <facepalm>

33bkg9i.png

pokazuje, że nadal nie masz zmianek i zostały wybrane bonusy takie jakie chciałeś.

1384004643-U1040360.png

Opublikowano

A wiec tak masz racje id zmianek bylo inne ustawilem id takie jakie powinno byc blad znikl ale bot nadal nie wspolpracuje gdy kilkam mieszaj stoi w moiejscu i nic nie zmienia bonow

sephirothsigbychetq5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...