Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czat ogólny? Kreator stroju? Reset umiejętności?

Eldokaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem jak to juz w temacie "newbie" w grze paru rzeczy nie ogarniam :)

1. Jakis sposób komunikacji procz ogólnego czatu ? w grze miedzy graczami ?

2.Nie kminie czemu gdy założę item ^ który no otrzymałem za misje czy cos zmienia sie strój a gdy zdejme jestem " nagi " :D da rade jakos ustawic by założone itemki nie pokazywały sie ? lub chociaż gdy je zdjeme bym nei byl taki no nagi :D ?

3.Kreator stroju itd ? jak w to wejsc bo widzialem graczy którzy no zmieniali swoje stroje itd itd :) ? w czasie gry tzn no po pierwszym stworzeniu bohatera

4.Jest jakis item ktory restetuje rozdanie umiejętnosci :) czy cos w tym stylu ? i chyba na tyle na chwilę obecną :)

Opublikowano

1. oprocz ogolnego czatu masz kilka zakladek z innymi czatami + czaty glosowe + w opcjach jestes w stanie stworzyc swoje wlasne kanaly czatu - opcje sa na pasku druga ikona po prawej stronie

2. i 3. kreator stroju to nic innego jak na pasku druga ikona od lewej strony - styles. tam jestes w stanie zmieniac swoj wyglad lub tez zablokowac dany styl jak Ci sie spodoba - wtedy nigdy nie bedziesz juz latac nago bo nawet jak zdejmiesz jakiegos itema to nadal bedzie Ci sie wyswietlal ten styl, jakby byl zalozony

4. nie ma takiego itemu, jest za to maszynka do resetu powerow i skilli - tutaj masz opis i wskazana lokalizacje:

http://dcuniverseonline.wikia.com/wiki/Re-Spec_Device

a tutaj dwa filmiki wskazujace gdzie sie znajduja zarowno w WT jak i HoD

WT: http://www.youtube.com/watch?v=iKfaBRwNN-M
HoD: 

Linki zewnętrzne umieszczamy w code.

/peter711

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...