Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Domena za free?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Z czego wiecie, albo i nie hostingi home.pl i 1and1.pl oferuję domenę .pl itp. na 1 rok za darmo.

Czy jest taka po prostu możliwość, aby wziąć tą domenę chamsko i za rok nie opłacić, nie będą mi żadne rachunki przychodzić?

dsa

Opublikowano

to ja mam inne pytanie ale w tym temacie, domene po np ~roku można zarejestrować z tym samym adresem w nowej promocji? :D

to bardziej upewnienie niż pytanie ale xD

Opublikowano

Po roku jeśli domena coś osiągnie (PR) a jej nie przedłużysz to home, 1and1 wystawi ją na giełdę domen. Jeśli nie będzie ciekawa to czekasz tam 14dni i możesz znó zamówić w promocji (O ile bęedzie jeszcze istnieć)

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Z home ciężko wyrwać domene, masa komplikacji np. skan dowodu :E. Za to 1&1 to majsterszty można wyrwać domene i wynieśc sie z nią... Bez placenia ;) wystrczy olej w głowie i dużo bezczelności by ich oszukać.

W home po roku, nie zapłacisz to przejmują ja na siebie

Jestem wesoły Tomek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

to co oni pisza np az.pl to jest fake bo jak juz sie przchodzi do logowania karze ci zaplacic np .pl 7.89 cos takiego

Logo_IGracze.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...