Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pakiety bojowe

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema kupiłem BF4 w empiku. Pisało że w zestawie będzie: (z resztą wszędzie tak pisało że będą te pakiety)

3 pakiety bojowe i dodatek i sama gra
Dodatek jest, gra jest, ale gdzie są pakiety bojowe?
Musze na battlelogu gdzieś je aktywować?
Dodam jeszcze że jak klikam na pakiety bojowe na ESC to jest tam tylko jeden (odblokowałem po zdobyciu rangi)
Opublikowano

Jak dobrze pamiętam, był jakiś problem typu opóźnienia dostaw tych kodów. Najlepiej będzie jeśli zadzwonisz do obsługi Empiku, lub jeżeli masz blisko/po drodze to zajrzysz i zapytasz. To powinien być kod, lub kartka z kodem, nie jestem pewien, ale jeśli nie miałeś kartki z tym, to powinni wysłać Ci na pocztę, tylko musiałbyś się z nimi skontaktować

Tutaj masz numer, jeśli jednak wolisz drogą mailową, to na stronie Empiku w dziale obsługi klienta wybierz zakładkę kontakt.

CENTRUM WSPARCIA KLIENTA
+48 22 462 72 50
jest do Twojej dyspozycji, w godzinach:
8:00 - 20:00 - od poniedziałku do piątku
9:00 - 17:00 - w soboty
9:00 - 17:00 - w niedziele

@UP
Przeczytaj jeszcze raz post autora, tym razem dokładnie.
Opublikowano

To jest losowe, możesz trafić dodatek dla broni, którą masz juz odblokowaną, a możesz trafić kilka, do broni, której jeszcze nie masz. Ja mam np. PKA-S 1x do M16A4, tłumik płomienia do P90, a ich jeszcze nie mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...