Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Izzy w Mbanku

EasyDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jakie konto będzie najlepsze? Czytałem o izzy w mbanku ale czy ktoś je ma i poleca? Czy ono jest darmowe i nic nie muszę płacić? Czy aktywacja jest darmowa?

Opublikowano

Mój kumpel je ma i mówi że spoko. Izzy xD ten alkohol hah

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Jakiś miesiąc temu zakładałem te konto. Nie mam zastrzeżeń. Możesz robić normalne płatności przez internet jak i w sklepie.

Nic nie musisz płacić. Wypełniasz wniosek na internecie, przyjeżdża kurier, ty i rodzic podpisujesz papiery i tydzień potem przysyłają kartę oraz PIN.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Okey ale jak mam pieniądze wpłacić na konto? Dajmy mam to już konto i jak mam wpłacić kase? A potem dostane przelew to ide do bankomatu i wypłacam?

Opublikowano

mBank najlepszy bank internetowy,zero opłat za założenie konta, zero opat za prowadzenie konta, przelewy wewnętrzne darmowe, zewnętrzne 0,50 gr (najtańsze) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...