Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ramka na koniec sezonu

BoSm4n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie związane z ramką na Solo Q .

Mój kolega na solo q zdobył silvera 1 a na 3 v 3 zdobył z drużyną Golda.

Teraz jak ładuje się na Normala 5 v 5 ma ramke Golda.

Czy to tak zostanie czy Riot to zabierze?

Opublikowano

Powinno mu zostać, przecież grał 30% meczy z drużyną czyli jest pełnoprawnym członkiem teamu.

To chyba nie jest tak że ramka z SoloQ na SoloQ, a z teamem na teamowych.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Na normalach (wszystkich normalach) pojawia się ramka twojego najwyższego dokonania, czyli najlepsza liga w której jesteś i masz rozegrane 10 wygranych meczy. Na rankedach soloq pokazuje ci się ranka z rankedów soloq na rankedach 3vs3 pokazuje ci się ramka z rankedów 3vs3 itd.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przeczytajmy jeszcze raz i dokładnie....

Otrzymane obramowanie ekranu ładowania będzie wyświetlane tylko w trybie gry, za który go przyznano. W innych kolejkach: w normalnych 5v5 i grach z botami, wyświetlona będzie ramka z najwyższego rankingowego 5v5 solo/duo. W normalnych 3v3 i grach z botami, wyświetlona będzie ramka z twojego drużynowego 3v3. Na Aramie, grach niestandardowych i Dominion wyświetlana będzie ramka zdobyta za najwyższą pozycję ogółem. Przykładowo, jeśli osiągniesz krąg diamentowy w kolejce solo i srebro na Twisted Treeline, w grach nierankingowych i w kolejce solo wyświetlana będzie diamentowa ramka, a w grach rankingowych na Twisted Treeline ̶ srebrna.

Niezależnie od trybu, będzie ona widoczna tylko dla sojuszników ̶ nie chcemy, by wpływała na postrzeganie meczu przed jego rozpoczęciem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...