Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] OP NIDALE?

pedroanglia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Buahahahah perfekcyjnie zakrywanie nicku panie Mr Nidale!

a co do tematu nidale kocica jest op jak pierdolnie z dzidy to musisz sie wracac do bazy!

Opublikowano

No no, normale :)

Na normalach ja jako Kennen Adc robilem Penty.

Pokaz mi taka sama historie tyle ze na Rankedach, zjebiesz sobie Early to masz po late game.

Pozdro.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie koniecznie :) Gram aktualnie na west^ Nidalka pomogla mi od brazu 5 do Silver 1 wiec jakos daje rade :) gram rankedy srednio 1 na tydzien i przez 3 miesiace zadnego przegranego nie mialem chociaz nie raz mialem schodzac z lini 0/6 przez ganki i nieogarnietego junglera ale pozniej wyszedlem na 23/11/ 32 wiec jednak da sie ;)

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Nie jest zła. Ale wycaruj nią grę na rankedach. Nawet dobra. Lecz nie graj nią każdej gry. Każdego próbuj.

Nie nastawiaj się że będziesz OP w każdej grze.

Bo jak ktoś pierdyknie ze skila to będzie feed.

Opublikowano

Grałem vs XXX nidale i osobiście nie lubie jej , jeśli złapiesz feeda to daje rade lecz która postać z feedem nie daje rady :)

Na rankedach jak grałem vs Nidale to przeważnie wychodzi u niej feed w tf trzymasz się z dala i spam z q jak wejdziesz w tf to chwila i po apc jak ogarnia 2 team

OP nie jest nie ma postaci op są tylko słabe i normalne [ słabe czytaj zapomniane przez przyszłości fakt czasem nimi gram dla odmiany :) ]

Opublikowano

Nida to kupa. Jedynie pod offtanka daje radę ale i tak op nie jest. Jak wygląda gra na midZie- stoisz bez dmg bo wystarczy chować się za minionami żeby nida nic nie robiła. A w tfach to chyba każdy wie że nawet 20/x nie robi duzo

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Brawo! Masz 6 lvl na tym koncie (zapewne masz jakieś 30), więc każdym champem powinieneś wygrać vs początkującym... Nie ma się czym chwalić. Zrób taką serię na ranku to pogadamy

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@UP :O Serio? W jakiej dywizji Ty grasz? Kupa ktora z samego Q jedzie Ci pol hp w late? Na 6 lvl-u jedziesz spokojnie wiekszosc postaci na topie -,- na midzie farme zgarniasz na same E bedac pod postacia kota -,- Kupujac kropelke nie martwisz sie o mane bo stakujesz free pod postacia kota po czym na 8 lvl-u masz przy 0 runach z 1 itemkiem 140 ap... I ten heal z E ;)

Chcesz zagrac 5v5 z nidalka topa? zapraszam napisz kiedy i mozemy pyknac ;)

Nie rozumiem ludzi ktorzy nie mieli w enemy dobrej nidalki i opowiadaja brednie

Nida to kupa. Jedynie pod offtanka daje radę ale i tak op nie jest. Jak wygląda gra na midZie- stoisz bez dmg bo wystarczy chować się za minionami żeby nida nic nie robiła. A w tfach to chyba każdy wie że nawet 20/x nie robi duzo

Brawo! Masz 6 lvl na tym koncie (zapewne masz jakieś 30), więc każdym champem powinieneś wygrać vs początkującym... Nie ma się czym chwalić. Zrób taką serię na ranku to pogadamy

Hmm jakbys nie wiedzial wiekszosc kont od 0-10 to konta tzw smerfy ludzi ktorzy maja juz 30 powbijane... Na rankedach jest gorszy poziom niz w normalach... Dlatego gram na wescie a na nordicu tylko 4fun ;)

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

@UP jestem w goldzie i gram na goldy/platyny na midzie gram od 10lvla. To tylko moje zdanie o nidalce. Zawsze jak na nią gram i jest nafeedowana to się w late robi easy meczyk. Niektórzy sądzą inaczej,ale nie zmienia mojego zdania o niej

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

I co z tego, że wygracie linię skoro przegracie grę? Co wy tym gunwem zrobicie? Dzidami porzucacie? Wbijecie się w TF'a z kota? Co to wam da skoro padniecie w sekundy bo to papier cholerny nawet z tym healem. No oczywiście bo ludzie są tak tępi i nie kupują resistów, a adc nie kupuje GA..

Wyskoczy na taką Nidalee hmm Zed czy Irelia i robi pod siebie.

Opublikowano

na mida jak ogarniasz jest k ogolnie farm farm farm farm, jakis roam a potem napierdalaj po 3/4 hp

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Taka postac ktora skontruje Nidalee w Tf.

LISSANDRA<3

E, za wszystkich i focusujesz tego SkurczyKota.

Potem Zyhonia i czekasz az tanki sie wjebia z Cc'kami i spierniczasz lub zabijasz ich.

YOLO

Pozdrawiam.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@UP jestem w goldzie i gram na goldy/platyny na midzie gram od 10lvla. To tylko moje zdanie o nidalce. Zawsze jak na nią gram i jest nafeedowana to się w late robi easy meczyk. Niektórzy sądzą inaczej,ale nie zmienia mojego zdania o niej

masz racje. co taka nidalee zrobi ja gralem na nide 27/4 na midzie, ktora rzucila dzide i padla odrazu, z dzidy walnela 1k hp ale kazdy ma life steal w late game .. albo spell vamp jest papierowa, tylko offtank top jest ok. nie polecam choc lubie grac nia ale tylko top ;)

sydno_eune_13_3_logo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no ladnie, moim zdaniem nidalka to njalepszy champion na soloq do karrowania rozgrywek bez powodu przeciez nie jest banowana na wysokim elo jest duzo chalengereow ktorzy grają nidalką jaką main np taki nervarien ktory mial ale spadl no i najs

kto tak uwaza lapka w gore!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...