Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działający KamerMod na PL-u ;/

genek95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Długo nie grałem i wróciłem :P. Mam problem z KamerMod'em (innych typu rzeczy nie używam więc nie wiem jak z resztą), mianowicie: Wszystko zaktualizowane, atywirus wyłączony (COMODO),

Klikam na ikonę "Metin2Mod_Launch" wszystko okey i gdy naciskam "Start Mod" wyskakuje Błąd: python27.dll not found or is in use!" , lecz gdy naciskam "Check version" zaczyna ładować się HackShide. Po załadowaniu kilka sekund przerwy i wyskakuje błąd: "HACK_SHIED. START_SERVICE_ERROR(errorCode=204)". Dodam, że ściągałem plik python20.dll i wklejałem do C:\Windows\system32. I nie wiem czy to wam pomoże, ale gdy odpalam normalnie metina z antywirusa wyskakuje tzw. "blokada zachowań" : metin2client.bin nie został rozpoznany i żąda pełnego dostępu do komputera. Mam trzy opcje:
...Uruchom wyizolowany (domyślnie)
...Uruchom bez ograniczeń
...Blokuj
Gdy wybiorę pierwszą opcję wyskakuje błąd: "HACK_SHIED. START_SERVICE_ERROR(errorCode=204)"

Gdy wybiorę drugą opcję to wszystko gra :)

Trzeciej nigdy nie wybierałem, bo to wiadomo.
I jeszcze gdy nic nie wybiorę to po jakiejś chwili wyłącza się komunikat od antywirusa i włącza się hackShide, gdzie po załadowaniu wyskakuje błąd.

Microsoft Windows XP Professional
Dodatek Service Pack 3
AMD Sempron Processor

3000+
1.81 GHz 1,00 GB RAM

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pobierz plik python27.dll i wrzuć do głównego folderu gry, wyłącz antywirusa i uruchom moda.

Zrobione. Gdy teraz naciskam START MOD to dzieje się to samo, a gdy Check version to wyskakuje: "Client version: r40219, Mod version: r40219, OK!"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A przy włączeniu moda masz włączonego zwykłego metka? Bo mod i zwykły metek nie mogą razem działać.

Wyłączone wszystko, I metek i Antywirus. Dalej opisane co się dzieje ;(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

otwórz moda jako admin mi to pomogło :)

I lipa... ;/ Wyskoczył błąd: "Nie można zalogować się do: Błąd logowania: Ograniczenie konta użytkownika. Do możliwych przyczyn należą: niedozwolone puste hasła, ograniczenie godzin logowania lub wymuszanie ograniczenia zasada."

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...