Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie moge przejść kampanii

Mon000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż nie moge przejść Nergala z Ołtarza pajęczej bogini. Nie miałem zbytnich problemów z wcześniejszymi pojedynkami ale z nim męcze się już troche około 10 i wiecej meczy juz grałem z nim i nic. Poradzi ktoś co i jak. Zestawy za golda kupowałem jedynie i aktualnie golda nie mam, mam 1225 pieczęci ale myślę, że warto dozbierać na zestaw "zapomniane wojny" za 1400. Jak myślicie i co poradzicie. Co do tego Nergala to na początku wystawiam jednego potwora który ma 2hp i on go odrazu niszczy a potem to cały czas ma wiecęj potworów i lepszych od moich. Aha i zapomniałem: gram inferno.

Opublikowano

@frosty_89

Napisałem przecież, że chce kupic pakiet jakiś ale nie wiem jaki...

Post nic nie wnoszący do mojego pytania.

Opublikowano

Jesteś graczem który dopiero zaczyna swoją przygodę z docem, więc dam ci kilka rad. Na początku kupuj pakiety za 12.5k złota oraz 1000pieczęci. Nie żadnego inne typu emilio bądź herold. Po prostu najbardziej podstawowe zestawy jakie są. Jeżeli nie możesz pokonać danego przeciwnika w kampanii to polecam pograć trochę na graczach, wbić większy lvl, ulepszyć swoją talie i dopiero wtedy znów spróbować.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Zrobłiem tak jak mówiłeś i kupiłem ten zestaw za 1000 pieczęci mimo tego dalej nie pokonałem tego nergala. No cóż będe grał na graczy. Mam pytanko czy inferno jest jakoś słabe w stosunku do nekropolii bo ten typek mnie wali jak chce a przed nim nie miałem żadnych problemów z kampanią.

edit.Dobra, zrobiłem sobie talie przystani bo akurat bohatera miałem i go rozwaliłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...