Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak grać w GTA IV przez internet?

F1eldo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dotyczące jak mam zagrać w GTA IV przez internet, typu tak samo jak w GTA San Andreas przez SA:MP, bądź MTA, moje pytanie dot. czy coś muszę pobrać? Czy wystarczy tylko przez konto Live? Jak to ma przebiegać bo jakoś nigdy w to nie próbowałem grać przez internet a chciałbym ze znajomymi zagrać. Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Służy do tego program IV:MP, umożliwia on granie w GTA IV z kolegami. Ewentualnie, jeżeli masz oryginalną wersję powinieneś mieć taką możliwość gdzieś w komórce :)

Opublikowano

Wchodzisz przez telefon. Ale najlepiej jest włączyć ''oficialny'' server GT IV na Hamaku bo wtedy będą boty wiesz ludzie na ulicach i tylko was 2 czy 3. A na IV:MP nie ma botów ;d.

Opublikowano

Jeśli ten program IV:MP jest to proszę o link do niego do mnie na PW (Z czego bardzo bym podziękował) - oraz lepiej grać na serwerach 4fun, bo nie lubie z botami. Dziekuje za odp oraz jeśli jest tak możliwość podania linku do dobrego IV:MP oraz GTA IV - miałem plyte ale pies mi ją lekko poturbował.

Opublikowano

No należy - jeśli mam aktywowane konto w live kodem to jak mam to teraz pobrac itd? (Do GTA to zieliony jestem) - szkoda byłoby jeśli za nią zapłaciłem a teraz grać nie moge.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...