Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać VS postać

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to że np jedna postać jest lepsza od drugiej, nie pamiętam tego określenia. I dzisiaj mi kolega powiedział ze jak zagramy solo dzisiaj wieczorem to wybierze taką postać która bez problemu zjedzie ryze gdzie szukać na ten temat informacji?

Opublikowano

Niby Cassio, ale watpie ze bedzie nia grac ;p

Pewnie wymyslil sobie ze jakis tam Kha'zix zabil kilka razy Ryze i mysli ze kontra, przynajmniej tak moi koledzy maja.

Pozdro.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Contry są ale jeśli grasz np jakaś postacią bardzo dobrze jest twoim MAINEM a przeciwnik wybrał na ciebie contre która grał parę razy to sprawa jasna że go zjedziesz bo swoją postać znasz dobrze i wiesz co potrafi i czego nią nie robić . Ile razy tak robiłem a mój team płacz że linia przegrana a tu wygrana dzięki mniej :)

Opublikowano

Kontra to tylko pomoc, a nie od razu wygrana linia :) Przykładowo ja 2 dni temu pykałem rankeda w platynie Irelią na topie na Olafa (myślał cwaniak, że mnie skontruje lolcounterem).

Wyszedłem wygrany 10/3/4 więc myślę, że kontra to tylko pomoc dla nas ale musimy wtedy grać ostrożniej ^^

Cassiopeia zjedzie takiego Ryzego, że nawet do farmy nie podejdzie bo ma lepszy burst od niego + trutkę i odnowę skilla E i stuna na ulcie.

Zresztą.. Cassio gnoi prawie każdego na bolu, ha ha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...