Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze przygody na wagarach itp.

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś. Godzina 11. Za garażami.. Pierdolimy z kumplami co by było gdyby było. I nagle słyszę że coś jedzie. Pacze straż miejska to mówie ej straż miejska. Nie reagują. KURWA MAĆ JEDZIE STRAŻ MIEJSKA!!! Kolega się wychyla i nagle spierdalamy prosto do bricomarche xD

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Dziś. Godzina 11. Za garażami.. Pierdolimy z kumplami co by było gdyby było. I nagle słyszę że coś jedzie. Pacze straż miejska to mówie ej straż miejska. Nie reagują. KURWA MAĆ JEDZIE STRAŻ MIEJSKA!!! Kolega się wychyla i nagle spierdalamy prosto do bricomarche xD

Ty to masz życie na krawędzi.

Miałem raz przygodę:

Byłem na wagarach i to było tak fantastyczne, że wróciłem do szkoły.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

U mnie na wsi nie ma straży miejskiej, a w mieście raczej też, powinni zlikwidować u Was tą straż miejską bo może ktoś ma ważną sprawę do załatwienia, jakiś lekarz czy coś a tu Cię łapie straż miejska i bierze do szkoły - lol, bez sensu.

Opublikowano

Liczy sie wyjscie podczas przerwy do biedry i wrocenie 10 minut po dzwonku?

Nie wagarowalem, jak mi sie nie chce isc do szkoly to po prostu prosze mame i nie ide

finalrender.png

Opublikowano

Poszliśmy z kumplem na takie dachy ( ćwiczy sobie coś ala le parkour xD ) koło piekarni, jakiś grzebał coś na dachu tej piekarni, może z 50m było.

Zaraz przyjeżdża straż i nawet nie ma gdzie uciec bo na najwyższym dachu siedzimy, okazało się, że to on zadzwonił. Najlepsze jest to, że to mąż naszej włefistki i nas znał.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Zbliżały się wakacje więc z kolegami postanowiliśmy sobie pójść na wagary. Na początku nie wiedzieliśmy gdzie iść ale po kilku minutowej naradzie zdecydowaliśmy, że na pola( tak wiem glupie ). Kiedy tam doszliśmy zobaczyłem, że leżała sobie kupka słomy niestety nie tylko słomy. Na moje nieszczęście odwróciłem się plecami, położyłem i poczułem coś miękkiego pod plecami.. okazało się, że to krowi placek xD

Przez reszte dnia koledzy mieli ze mnie taki wylew, że głowa mała. Na szczęście nie powiedzieli nic reszcie klasy :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Golden ty prosisz mame i nie idziesz o_O O_o jak ? u mnie za nic . Mam isc i tyle . kurde ty to masz szczescie !

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Golden ty prosisz mame i nie idziesz o_O O_o jak ? u mnie za nic . Mam isc i tyle . kurde ty to masz szczescie !

A potem chodzą takie cymbały po świecie. Fakt sam jej nie lubię no ale bez przesady

Opublikowano

No tak raz na miesiąc pozwoli mi nie pójść, ale ja rzadko korzystam z tej możliwości.

finalrender.png

Opublikowano

Hmm ale historie, aż sie popłakałem :D Moja wyglądała następująco. Przyjechałem do szkoły na 8.40 stwierdziłem że mi sie nie chce siedzieć tutaj po poszedłem na przystanek i czekałem na autobus powrotny o 10.35 :) Cała historia wagarów.

Opublikowano

@up. Za to Twoja przygoda jest taka, ze az sie rozplakalem.

My z kumplami poszlismy do lasu, a wiecie co w lesie (%%%%%%), pozniej kolega rozwalil takiemu lumpowi rower (wyjebal sie na nim) i nadjechal Pies.

Niestety musielismy wrocic do szkoly po plecaki, sympatycznie nie bylo ..

Opublikowano

najebałem się ze znajomymi w 3dupy i podobno koleżankę wyrywałem i mówiłem jakie to piękne oczy ma LOLZ

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...