Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mod na PL

Krogulec17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. mam taki zamiar popykać sobie na modzie od kamera ale nie wiem jak to jest z tym hackshieldem i tymi logami.

podobno logi to mit a hs nie trzeba blokowac. bo mod robi to sam. drudzy mowią ze jednak trzeba zablokowac itp,

wiec co to sa te logi blokowac to? hs tez blokowac czy sam mod dziala.

prosze o nieuwuwanie bo zalezy mi na tym a nic konkretnego na ten temat nie znalazlem. z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Nic blokować nie trzeba, ale jak wspomniał Phoenix, w logach jest wszystko.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Witajcie. mam taki zamiar popykać sobie na modzie od kamera ale nie wiem jak to jest z tym hackshieldem i tymi logami.

podobno logi to mit a hs nie trzeba blokowac. bo mod robi to sam. drudzy mowią ze jednak trzeba zablokowac itp,

wiec co to sa te logi blokowac to? hs tez blokowac czy sam mod dziala.

prosze o nieuwuwanie bo zalezy mi na tym a nic konkretnego na ten temat nie znalazlem. z gory dzieki za pomoc

Logi jest to informacja o twoim koncie w bazie danych przez co odpalasz clienta i czy przypadkiem nie używasz właśnie tego typu programów co kamer mod.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Najlepiej kup se m2bob lub ściągnij magicmetin

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Dodam ze jeśli chcesz lecieć na fb to żadna blokada nie pomoże. Ban poleci z automatu

Też myślałem tak jak Wy, że kamer wszystko blokuje i moge jechac aż nie dostałem :

Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ HackShield wykrył, iż było na nim wykorzystywane oprogramowanie. Co do słuszności blokady nie ma wątpliwości.

Blokady systemowe dotyczące Hackshield są bezdyskusyjne i nie podlegają odwołaniom.

Jest to stała blokada konta- wykluczenie z oferty gry.

Konto poszło się .... z tego co tu wynika po miesiącu juz nie odbanują.

Miał może ktoś takie coś i gra dalej, chociaz mi sie wydaje, że to lipa już.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...