Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] blitz vs tresh

bronek13x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skłaniałbym się ku Thresh'owi, co prawda jego styl gry jest dosyć oryginalny, to potrafi on bardzo dużo zrobić na polu bitwy.

“Live your life, no matter what that life is.” - Corey Taylor

Opublikowano

dzięki za info ale już wcześniej kupiłem przed pierwszym postem waszym. a co do tresha podoba mi się ma bardzo dobry styl walki trochę jeszczę muszę ogarnąć go ale dzięki za info o postaciach.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

zależy jaka liga, bo jak silver czy brąz to tresh bo blitz zawsze banowany (nwm jak jest w goldzie) , a tak ogólnie to wole tresha; ) chociaż blitz też wkurza xD

itr0fv.png

Opublikowano

Thres . Blitz też ale częste bany w brązie

Latarnia

Grab

Slow Ult

Jednym słowem bardzo dobry support :P

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dzięki za info ale już wcześniej kupiłem przed pierwszym postem waszym. a co do tresha podoba mi się ma bardzo dobry styl walki trochę jeszczę muszę ogarnąć go ale dzięki za info o postaciach.

Czemu trudny,musisz nauczyć się rzucania Q,jeśli ogarniesz to Q,przyciągasz się do wroga potem podrzucenie+slow i klatka=frag na 100%.

A jak chcesz uratować sojusznika to rzucasz mu latarnie i czekasz aż się on przyciągnie.

Support o wiele lepszy niż biltz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...