Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] S.K.I.L.L. - kilka spraw

xAmfetamina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań dot. gry SKILL.

- Czy opłaca się kupować VIP ? Czy VIP ma większą przewagę nad graczami którzy nie płacą ?

- Kasa leci za LVL czy po każdej grze ?

- Jak ustawić kolorowy nick ?

- Czy gra dużo ludzi ? Są patche, eventy czy raczej wydawca ma wyje@(ne ?

- Gdzie kupić VIP Hack za SMS ? :)

Opublikowano

-Tak bardzo się opłaca masz dostęp do oddzielnego channela dla vip'ów możesz grać z innymi vip'ami możesz kupić bronie tylko dla vip'ów i za każdy level dostajesz broń np MP7A1 Chrome itp

-Kasa leci za Level to chyba 2,5 tys. za osiągnięcia za np zabicie kogoś z broni 25 razy to jest 500 a 2,5 tys. jak dobijesz 100% drugi pasek z kasą.

-Musisz albo kupić specjalne narzędzie albo wylosować na np 1/7 dni

-Gra dość sporo graczy, eventy są dość często teraz jest jeszcze halloween ale dodadzą coś pewnie na wigilię i wydawcy nie mają "wyjebane".

-Wątpię żeby za SMS dało się kupić VIP hacka.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Nie chcę robić nowego tematu więc się tutaj spytam. Czy ta gra ma tak duże wymagania czy jest źle zoptymalizowana? Bo jakoś w bf3 na ultra mam mniejsze lagi niż w skill na maks. Czy stosunek zabójstw 2.012 jest dobry? Czy są do tej gry cheaty? Bo raz mnie gostek zabił przez blache czy coś w tym stylu. A i jeszcze jedno czy można w broni zmienić celownik? Np na kolimator?

Opublikowano

Nie chcę robić nowego tematu więc się tutaj spytam. Czy ta gra ma tak duże wymagania czy jest źle zoptymalizowana? Bo jakoś w bf3 na ultra mam mniejsze lagi niż w skill na maks. Czy stosunek zabójstw 2.012 jest dobry? Czy są do tej gry cheaty? Bo raz mnie gostek zabił przez blache czy coś w tym stylu. A i jeszcze jedno czy można w broni zmienić celownik? Np na kolimator?

Prawdopodobnie wszystkie ustawienia bf3 nie były na ultra. Dla sprawdzenia sprawdź ilość fpsów. Stosunek 2.012 jest dobry, ale jak masz większy lvl, bo na początku masz dostęp do tzw "nowicjuszy" i nie każdy tam umie grać ( wiem z doświadczenia ), sa cheaty, ale płatno i mało kto ma. I nie można zmienić celownika.

Opublikowano

CO do vipa to Ravgor juz opisal wszystko, poza tym ze vip weapony maja no-recoil to sie niczym nie roznia no i poza celownikiem-szczeze grajac 2 miechy na vipie stwierdzam ze to strata kasy chyba ze masz 300zl i kupisz sobie vipa z gory na caly rok i sie nie bd przejmowal kupowaniem co miesiac bo jesli skonczy ci sie vip twoj lvl po tygodniu zacznie spadac jesli po raz drugi nie kupisz vipa- moje 2 miesiace w jakies 2 tyg wrocilo do 0. Sprawa Kasy jesli dojdzie ci ten 2 pasek pod exp na 100% to dostajesz kase-ilosc kasy zalezy od rangi, kazda ranga ma 5 kolorow jesli zdobedziesz nowa range ten za ten pasek bd mial wiecej kasy lecz z wiekszym lvl ten pasek lesci wolniej tak samo jak exp.

Wydawca nie ma wyje... swiadczy to o tym ze niedlugo bd turniej na ESL z glowna pola nagrod 1000$ w czystej gotowce w finalach+eliminacje za kazde 1,2,3 miesjce nagrody 1-2 myszki 1 za ok 80$ drugiej nie sprawdzalem oczywiscie dla calego teamu osobno, oraz gra mnostwo ludzi. Gra jest slabo zoptymalizowana, niestety nie wiem czy da sie cos z tym zrobic.Wracajac do Vipa jesli masz grac dla funu to se kup, jesli turnieje to sie nie oplaca

b421ea0bef5eb630m.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...