Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Weapon Binder

12345elo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weapon Binder , coś takiego jest w paru hackach i nie rozumiem o co w tym chodzi , któś by mógł mi wytłumaczyć ? :D

Ma funkcje :

All Slots
Class
slot1
slot2
slot3
slot4
slot5
slot6
slot7
slot8

61739351968918244852.png

by me ^.^

Opublikowano

No wybierasz slot potem klase postaci i następnie ustawiasz bronie na sloty od 1 do 8. Proste to przecież xD

Hehe , Adrenalina pierwszy raz cię widzę , kiedy jeszcze warrock był od Gamefirst ;D Niby proste , ale godne podziękowania , dzięki ;)

Zawsze pomagałeś ;)

@down

Haha , zauważylem ale wiesz co ;D ? Chociaż zapełniam luke slot 7 ;D

61739351968918244852.png

by me ^.^

Opublikowano

W ewentualności może działać jako wizualna opcja, że możesz strzelać w ściany, lecz jak strzelisz w ciało przeciwnika, nastąpi crash.

Jedynie w dobrze napisanych hackach może działać adrenalina lub stamina :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Hmm Weapon binder wcale nie musi crashować :> ja wiem jak to zrobić :D Wystarczy dać jakąś Bron na 8 slot ( wtedy nie ma crash ) przynajmniej ja tak miałem

ostatnio zrobiłem mały spis broni które zadają obrażenia :))

nr 45 - Scorpy

nr 70 - winchester

nr 71 - m4super

nr 88 - claymore

nr 123 - scorpy GOLD

nr 134 - scorpy RED

nr 175 - spas

nr 181 - Spas CAMO

nr 230 - Mag 7

nr 269 - ak 47 Dual

nie powoduja crasha tylko na 8 slocie !

teraz nie wiem czy tak samo są ponumerowane bronie bo gralem na tym jakiś miesiąć temu , jeśli komuś sie chce to moze to sprawdzić być może będą mu działać :)

Opublikowano

Hmm Weapon binder wcale nie musi crashować :> ja wiem jak to zrobić :D Wystarczy dać jakąś Bron na 8 slot ( wtedy nie ma crash ) przynajmniej ja tak miałem

ostatnio zrobiłem mały spis broni które zadają obrażenia :))

nr 45 - Scorpy

nr 70 - winchester

nr 71 - m4super

nr 88 - claymore

nr 123 - scorpy GOLD

nr 134 - scorpy RED

nr 175 - spas

nr 181 - Spas CAMO

nr 230 - Mag 7

nr 269 - ak 47 Dual

nie powoduja crasha tylko na 8 slocie !

teraz nie wiem czy tak samo są ponumerowane bronie bo gralem na tym jakiś miesiąć temu , jeśli komuś sie chce to moze to sprawdzić być może będą mu działać :)

Proszę Cie w WeaponBinderze działaja tylko itemy takie jak medboxy, m14, flash, adrenalina, stamina i chyba ammoboxy z tego co pamietam :P

#edit Ps. Tylko w dobrze napisanych weaponbinderach te itemy beda dzialaly :P

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Proszę Cie w WeaponBinderze działaja tylko itemy takie jak medboxy, m14, flash, adrenalina, stamina i chyba ammoboxy z tego co pamietam :P

#edit Ps. Tylko w dobrze napisanych weaponbinderach te itemy beda dzialaly :P

widocznie ten na którym grałem byl dobrze napisany , bo latałem i zabijałem z tych broni które wymieniłem , pozdro

Opublikowano

Nie powinno tak być, gdyż opcja została spatchowana a gdy celujemy w przeciwnika i zadajemy cios od razu nastąpi crash, być może mu HP nie zabiera a tylko strzelasz w niego...może coś w stylu Weapon Binder as colt damage, w/e.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

następnym razem nagram wam filmik ;>

Powodzenia. Dopóki nie pokażesz dowodu nie siej paniki. Opcja nie działa bo jest zablokowana od dawna. Ktoś wyżej napisał że działało mu dwa miesiące temu, zauważcie że po drodze było ponad 8 aktualizacji. Nie ma opcji żeby to nie zostało zablokowane, więc dopóki nie sprawdzicie to nie piszcie głupot ;) Jeśli autor tematu nie ma więcej pytań to proszę o pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...