Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

V.I.P. Czy warto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem, że były już takie tematy, ale chciałbym się zapytać dokładniej.

Czy warto wykupić konto VIP za te 10$? Nie mam kasy by wykupywać je każdego miesiąca ale chciałbym wbić teraz na darmowej wersji silver/gold i spróbować wykupić na jeden miesiąc VIP-a by powalczyć o platynę.

Jakie dodatkowe opcje bym otrzymał? Bo np wydawawanie 10$ dla skin hacka mi wisi :P Dodam, że z darmową wersją gram głównie na skryptach Ryze i SAC+Vayne assistant dzięki którym wyszedłem z broznu dosłownie w kilka dni wygrywając wszystko po koleji, jednak silver II/III sprawiał już problem. Inee skrypty dla free userów mnie zawiodły, ponieważ orianna, zyra itd nie są już tak dobre i często nie trafiają skillami (poza "refleksem" bota samemu lepiej wykorzystuję te postacie).

Czy grając na VIP-owskich skryptach zauważyłbym dużą różnicę?

Jakie są najlepsze skrypty dla VIPów (na jakie postacie)?

Czy dużo łatwiej będzie mi wbić platynę?

Czy skrypty dla vipów (np dla lee sina) faktycznie są takie dobre?

Jaką postacią mając Vipowskie konto powinienem carrować gry?

Przepraszam za tyle pytań jednak zanim wydam te 40+zł chciałbym prosić o radę :)

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Czy grając na VIP-owskich skryptach zauważyłbym dużą różnicę?

Jakie są najlepsze skrypty dla VIPów (na jakie postacie)?

Czy dużo łatwiej będzie mi wbić platynę?

Czy skrypty dla vipów (np dla lee sina) faktycznie są takie dobre?

Jaką postacią mając Vipowskie konto powinienem carrować gry?

1. Zauważysz, mają większe możliwości.

2. Ori/Lee/Zyra/Cass

3. Zależy tylko i wyłącznie od Ciebie.

4. Są dobre, jeśli umiesz podejmować decyzje.

5. Patrz pkt. 2.

Opublikowano

dziękuję. Jak zawsze można na Ciebie liczyć :) Powiadasz że np Vipowska Zyra jest lepsza? Bo na tej free się zawiodłem, ta postać ma olbrzymi zasięg, a by zadać obrażenia używając bota trzeba było podchodzić blisko, darmowe skrypty do zyry nie wykorzystują wcześniej położonych przez nas na ziemi sadzonek, potrafi tylko zrobić combo podchodząc blisko. Darmowy lee sin to też porażka bo sam lepiej przewiduje ruch przeciwnika starając się go trafić z Q. (ale to pewnie dla tego, że ten dodatek "collisioncośtam" jest tylko dla vipów i wiele daje) Darmowa Cassio też nie była za dobra.

A czy dla vipów znalazłbym jakiś skrypt np pod Lee który nie tylko atakuje wrogów ale też pomaga czyścić jungle w sposób perfekcyjny z autosmite itd? (Bo BoL+Lolplus nie działają mi jednocześnie i od razu wykrzaczają grę)

aaa i jeszcze jedno. Czy vipowski lee sin ma możliwość zbindowania pod dany klawisz ucieczki z "W" do Warda. Bo ogólnie w tych darmowych skryptach zdecydowanie brakuję defensywny.. Zabijać i pushować jest łatwo jednak jeśli mamy low hp skrypty w żaden sposób nie pomagają nam w przetrwaniu i ucieczce. Chciałbym by w momęcie kiedy mam low hp a przeciwnik ma dużo życia moja postać przełączała się na jakiś tryb "ucieczki" używała jedynie cc klatek stunów odskoków itp bym mógł się oddalić.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Zyra dla VIP'ów jest o tyle lepsza, że używa PROdiction (nowa metoda przewidywania ruchów stworzona przez Klokje).

ale to pewnie dla tego, że ten dodatek "collisioncośtam" jest tylko dla vipów i wiele daje

Collision tylko sprawdza, czy na drodze missile (pocisku, wiadomo o co chodzi) znajduje się jakiś obiekt - creep itd., który może zablokować dostęp do naszego celu.

PRZYKŁAD 1 / PRZYKŁAD 2

AutoSmite masz w BoL Mods, działa razem z I'M LeeSinem. Jeśli chodzi o Ward Jumpy:

https://bitbucket.org/Klokje/public-klokjes-bol-scripts/raw/142a84c7a870b073ec6f8a1965723dc1976b01b5/ImJumping.lua

Jeśli chodzi o CC to nie widziałem czegoś takiego, ale jest to w miarę proste do napisania (bez skomplikowanej logiki).

Opublikowano

według mnie nie warto za 10 dolców (30 zł) możesz wyżywić rodzinę na jeden dzień albo kupić sobie jakieś buty albo kurtkę

Opublikowano

hahahah xD chyba masz racje Landiago - kupię 5kg ziemniaków dla rodziny a potem kurtkę i buty.. jak nie przekroczą 1kg to może jeszcze na szalik wystarczy

a co do tego CC to faktycznie przydałby się hotkey który by używał tylko CC w trakcie ucieczki bez ataku. Np jak uciekam ryze trzymałbym ten hot key i używałby on tylko klatki.. bo jak uciekam i trzymam spacje to wali mi wszystkimi skillami az wkoncu wróg mnie dopada.... albo żeby taka vayne używała tylko odskoku i odrzucenia w trakcie ucieczki gdy tylko wróg wchodzi w zasięg i chce mnie dopaść. Bo an te chwilę gdy zdobędę fraga, mam low hp i nagle wpada na mnie jungler z full hp.. to przestaje używać spację bo bot staje się bezużyteczny.. tylko samodzielnie staram się spożytkować tak skile, żeby uciec.

Jeśli chodzi o CC to nie widziałem czegoś takiego, ale jest to w miarę proste do napisania (bez skomplikowanej logiki).

Jak dla kogo.. programowanie to przedmiot przez który zabrałem papiery z politechniki :D

Szkoda także że do ward jumpów potrzebny jest osobny skrypt bo po pierwsze zajmuje miejsce a po drugie żałuję że lee sin nie używa ward jumpów do ataku gdy np trzeba jedynie dobić wroga z małym hp :( (skrypt hex-a widzę że ma ward jump pod G)

aa i takie pytanie bo zawsze mnie to nurtowało.. rozumiem że nie ma możliwości edytowania skryptów vip ? bo jeśli można byłoby skopiować ich treść to równie dobrze mógłbym sobie sam to wkleić do custom.. Nie da się zdobyć VIP skryptów bez VIP-a? :D

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

aa i takie pytanie bo zawsze mnie to nurtowało.. rozumiem że nie ma możliwości edytowania skryptów vip ? bo jeśli można byłoby skopiować ich treść to równie dobrze mógłbym sobie sam to wkleić do custom.. Nie da się zdobyć VIP skryptów bez VIP-a? :D

Kod jest ogólnodostępny (prawie zawsze), ale co Ci po skryptach VIP, skoro nie będziesz miał VIP Prediction ani pakietów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...