Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wejdzie mi ta gra?

HydroSmite9984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dostałem od znajomych niepotrzebny im komputer oczywiście mam swój własny ale pytanie czy poszła by mi gra typu league of legends mój sprzet od znajomych to :

Procesor: Intel Pentium 2,66GhZ

Ramu:445Mb

Karta graficzna: zaintegrowana jakas tam amd catalyst control center

ale wiem ze to zaintegrowana i pytanie czy lol mi pójdzie prosze o szybkie odpowiedzi:D

Opublikowano

Nie. Za mało ramu.

To ile musze miec ramu by mi bez karty graficznej na zaintegrowanej chodzilo tak na 30 fps na minimalnych to ile potrzebuje ramu? i co zrobic jakbym ram kupil do kompa wsadzil trzeba cos robic? w bios wchodzic?
Opublikowano

Z tym procesorem i takim starym układem zintegrowanym nawet ram nie pomoże. Daj sobie spokój. :)

ale jakby tak ramu bo mam obecnie moj 3 letni komputer teraz co na nim pisze :

Procesor: Intel Celeron 2,40GHZ

Ram: 2GB

Karta graficzna: amd radeon hd 5450

a bez karty lol chodzil na minimalnych z od 20 do 35 fps :D

to jak nie da razy z tym starym jak da jak ma lepsze taktowanie od mojego?

a obecnie na lolu mam aż 60-70fps

Opublikowano

A czy Twój procesor przypadkiem nie posiada 2 rdzeni? Coś mi się zdaje to Intel Celeron G530.

Akurat że nie bo mój procesor to Intel Celeron E1500 a chce na tym starym kompie zagrac w lola ja sie pytam ile ramu pan powinien mi wstanie udzielic odpowiedzi
Opublikowano

Czyli i tak masz w tym swoim procesorze 2 rdzenia. Co daje Ci łączeni około 4.4 GHz. LoL bez większych problemów na minimalnych pójdzie przy 768 MB RAM zakładając, że masz Windows XP. W przypadku Windows Vista, 7 będzie to 1536 MB RAM, ale nie na tamtym Pentiumie.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Up zamknij sie.

Rdzeni sie nie laczy kolego.

Co do lola to na lagach w 10 fpsach pograsz. Zbyt stara i slaba jednostka.

no tak na 10 fps a jak bym dokupił 2 gb ramu zasilacz genius d1 lub g1 nie wiem jakie so ale 550wat i podajże karte graficzna amd radeon hd 5450

a do mojego se lepszo kupie i jak na 60 fps by uciagnelo

A jeżeli już tak uważacie ze stara jednostka a ja myśle że podane na górze detale co bym dokupil do tego kompa to mysle ze 60-70 fps by uciągła

a już bym miał świety spokuj podajcie mi jakoś tanio płyte głowno z procesorem np z procesorem takim jak ja mam czyli intel celeron E1500

lub podobne i tak 2 gb ramu by było zasilacz jakiś tam 550w a karte graficzno to sobie sam wybiore i prosze o szybkie linki :D

Opublikowano

Pytanie Panu Zadam Powiedziałem jak najtaniej a czy ja chciałem z intel core?
prosze z intel celeron a nie intel core :D pozdrawiam
a z tym słownikiem ortograficznym to już lekka przesada jak się ma klawiaturę która przerywa to niech pan się tak nie dziwi dzięki z górki i Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...