Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

internet ^^

fuunny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam pytanie otoz czy jak nie posiadam telefonu stacjonarnego i mieszkam 700 m od wioski gdzie koledzy maja neostrady a sasiad 50m na przeciwko mnie ma neostrade to czy u mnie tez da rade? Rozmawialem z mama a mama cos mi mowila ze bd musieli rozkopac pol podworka zeby tel stacjonarny do neta i jakies swiatlowody itd. ale chyba jest zacofana xD sory ze tak haotycznie ale jest w sumie pozno i jestem zmeczony.

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Podłącza się to slupu telefonicznego i nie trzeba nic kopać, zawsze masz zapasowa opcje skorzystać z internetu mobilnego który nie wymaga żadnego podłączenia i kabli

Opublikowano

Taki mobilny to gówno jest. W zimie to wgl nie wiem jak to działa jak śnieg pada czy chmury są. Tak samo jak z telewizją np Cyfrowy Polsat jak leje mocno deszcz to czasami ma brak sygnału. Więc podejrzewam, że to samo jest z mobilnym. Zadzwoń do TP i powiedz co chcesz i już.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Mam router z orange juz dobre 5 lat. Szajs jak ich malo -.- Jak sie skaczy umowa to nie przedluzam tylko biore wtedy neo ^ ^ Dzieki all za odp . Temat close

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Mam router z orange juz dobre 5 lat. Szajs jak ich malo -.- Jak sie skaczy umowa to nie przedluzam tylko biore wtedy neo ^ ^ Dzieki all za odp . Temat close

tak btw, na ile wziąłeś tą umowę ? na 10lat ? o.O btw mam ten sam problem bo na mojej ulicy są tylko 2 kable od neo i podobno się nie da...

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...