Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dogry Poświęć trochę czasu i zdobądź darmowe RP, darmowe SM i inne waluty do gier!

19seba62

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może opisz, co dokładnie robiłeś by wbić te 1999 pkt. Chodzi mi o np. jakie gry ściągałeś/grałeś itp. Może to być przydatne dla innych B)

mqdefault.jpg

Opublikowano

Otóż tak, mamy tam do wyboru głownie gry przeglądarkowe, w których trzeba ukoanczac samouczki (goalunited, terra militaris i inne) oraz takie, w których trzeba wbic dany lvl, np: 5lvl w Prison Wars. Obecnie są 2 gry ściągane, na FP facebook strony jest mowa, że beda pojawiać się kolejne. Jedna grę ściągłem (War Thunder) rozegrałem 1 mecz, bo takie było wymaganie i dostalem aż 400 pkt! Druga gra sciągana to Allods Online, również ją sciągłem, ale mialem problemy z zainstalowaniem jej wiec to olałem, a mozna za nią dostać az 300 pkt! Jedna z gier (gierestrojka) to taka, w której musimy rozegrać 25 meczy z przeciwnikiem, a wystarczy na to poświecic 10-15min i dostajemy 200 pkt. mamy tam gre KAMIEN PAPIER NOZYCE :P

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...