Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno yangów przez allegro.

Quilmax

Kupno yangów  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wolicie kupic yangi przez :

• smsa
    • czy normalnie przez przelew bankowy(payu)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym sprawdzić ile osób kupowało by yangi przez sms-y gdyby była taka moźliwość.A ile normalnie przez przelew czyli payu.

Opublikowano

Przelewem masz dowody itp.

Smsami można okrasc.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Nie, policja interesuje się dopiero od 250 zł +.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

!up

nie nic z tym nie zrobią ... przyjmą zgłoszenie ale nic nie zrobią. a oszustwo to nie było tylko kradzież pieniędzy - policja zajmuje się tym od 200-250 zł :).NIC Z TYM NIE ZROBISZ.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

znajdz kogos kogo jeszcze oszukal zbierze sie was np.10 i zgloscie to wszyscy bedzie wiecej takich zgloszen beda musieli sie tym zajac

Opublikowano

@up

wątpie, że zrobią coś z tym ... sms to tak jak phoenix ileśtamcyfrileśtamcyfrileśtamcyfrileśtamcyfr pisał, sms to 99.(9) % szansy na fake.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Ja wiele razy kupowałem yangi, itemki przelewem i nikt mnie nie oszukał. Do tego bana też nie dostałem.

Co do twojej sytuacji, to ciesz się że to było tylko 20zł. Następnym razem kupuj przelewem na allegro i oczywiście nikomu się nie chwal.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Tylko i wyłącznie przelew, sms można BARDZO łatwo oszukać i gówno z tym możesz zrobić. Przelewem masz przynajmniej jakieś dowody

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Bo ja wysłałem sms-a za 20zł na 30kk na serwerze negros oszukali mnie.Czy jest możliwosć ich złapania i ukarania?

nic nie zrobisz jak kupywać yangi to tylko allegro

Opublikowano

heh, więcej wydasz na drogę i stracony czas niż te 20zł warte, nigdy się przez sms nie kupuje Yang.

Nawet jak zbierzecie się w 10, to wątpię że wszyscy tak nagle pójdą z tym na policje, masz znikome szanse na odzyskanie tego hajsu, nawet powiedziałby równe zeru.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...