Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Lol-czy uzależnienie?

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem stworzyć małą dyskusję o lolu.Czy według was jest to spore uzależnienie? Ile czasu spędzacie dziennie grając w lola i nie tylko (siedząc przy kompie),czy może gracie tylko w weekendy?

Opublikowano

ja siedze przy kompie od kiedy wstane a koncze jak ide spac i ciągle gram w lola dobrze mi z tym nałogiem bo sprawia mi przyjemność!

Opublikowano

Tak jak up.

Tylko ja co tydzień muszę mieć nową klawiaturę bo nieraz idzie się zdenerwować :]

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Nie wiem jak od gier można się uzależnić...

W tygodniu 2-3h a w weekendy 10h czasami jak mam ochotę.

Co ty mozesz wiedziec bedac CALE ZYCIE w silverze ?:D

Opublikowano

Co mam w domu robić jak sam jestem poza grą w lola heh

Fajne gierka mozna pograc posmaic sie git jest polecam:)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wracam ze szkoły, od razu robie szybko lekcje i siedze do kompa aż nastanie gdzieś tak 23/24 wtedy pod prysznic i do spania. Czasami po szkole zdarzy się wyjść na podwórko ze znajomymi ale to bardziej w lecie, bo teraz już się coraz to zimniej robi to już chujnia bo w gałe sie nie pogra ;x

siema.

Opublikowano

Kurwa dziewczyn nie macie ? Obowiązków ? Sam nie mam czasu zagrać nie raz jednej gry.

Napierdalać bica a nie w lola grać !

Opublikowano

Kurwa dziewczyn nie macie ? Obowiązków ? Sam nie mam czasu zagrać nie raz jednej gry.

Sorry za duble post nie moja wina

Opublikowano

Poprostu znajdz sobie jakies hobby. Ja szczerze mowiac jak zaczolem chodzic na silownie z kolegami praktycznie przestalem grac w to. Bo po szkole silownia lekcje i nie ma czasu i sily na gre.

u1lc.png
Opublikowano

Spróbuj grać stopniowo mniej w tygodniu i troche wiecej w weekendy, nie opuszczaj nauki bo to juz bedzie lipa ;d

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Sorry za duble post nie moja wina

Boze czlowieku jak ja nie lubie takiej patalogii jaka ty jestes..

Opublikowano

a myślałem, że to ja jestem pojebany i nie mam życia xDDD

Zależy od dnia ale np. jak mi sie nie chce (jak np. teraz) to moge nie grać przez cały tydzień, a jak mi sie chce to maksylanie 5 meczy bo potem to mi sie nudzi :D

W łikend to max 8-10 gier ale rzadko

Opublikowano

Boze czlowieku jak ja nie lubie takiej patalogii jaka ty jestes..

Wiesz co to jest patologia ? siedzi taki cały dzień przed komputerem potem się pyta na forum jak poderwać dziewczynę, no kurwa co ty człowieku masz w głowie ?!

Opublikowano

W tygodniu - 1 h,weekend - 12;).

|Members|-Tyle starczy,bez spiny o lepszą rangę.

Opublikowano

Patrząc jak to wygląda współcześnie można by powiedzieć, że LOL to uzależnienie dla wielu osób. Jeżeli chodzi o mnie, to ja nie mam czasu na grę i maksymalnie kilka meczy na miesiąc zagram.

Pozdrawiam
Vobfus

“Live your life, no matter what that life is.” - Corey Taylor

Opublikowano

rzuć szkołę zostań xPeke ! uwierz w siebie ;D lets rock, a tak na prawdę to nie graj w to:P

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...