Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajny skrypt

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem bardzo leniwy i nie chce mi sie grać w lola ale jutro jest sezon 4 i dywizja musi być

szukam skryptu który będzie za mnie chodził robił dżungle callował ss zabijał, robił penty, barony i drejki, a ja w tym czasie nawet nie będę dotykał myszki!! pozdro i lajki polecą

Opublikowano

Nie ma takiego skryptu. Na ta chwilę skrypty które mają robić aż tyle rzeczy wymagają ingerencji użytkownika. "Robił dżungle callował ss" to jeszcze da się zrobić bez ingerencji ale zabijanie bez udziału użytkownika było by trudniejsze :3

Opublikowano

boże no to co ja chce tylko żeby za mnie grał a ja na przykład w tym czasie będę mógł ćwiczyć rękę albo oglądać telewizję

Opublikowano

dolaczam sie tez chcialbym wygrac wszystkie gry :((((((((

jestem w gimbasie i mam 3 kolegów więc sobie uważaj co i do kogo mówiż kolego.

Opublikowano

nie ma takiego skryptu jedynie jest SID'as (nie wiem czy dobra nazwa) który zabija i farmi ale musisz przy nim być żeby puszczał comba tak samo Pentarina jak i glory Ryza. podsumuwyjąc nie ma takiego skryptu który robi WSZYSTKO za Ciebie. Jedynie jest na sorake co rawel podał wcześniej

Opublikowano

dobra jak masz sobie jaja robić to żegnam

chcę dobry skrypt i tyle

Opublikowano

slyszalem ze do alistara cos wymysliji napisz do Nidzgor on cos mowil

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...