Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Włączenie gry

ConFesj0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś koledzy mnie namówili na tę grę. Ściągnąłem jakiś plik ( z 30mb ) do down., instalacji itd.. pobrało się, spatchowało , zainstalowało. Okej, odpalam z pulpitu ikonkę " smite" i pojawia się problem . Klikam tak, po czym mogę kliknąć tam gdzie było " play" jest "fix" lecz ni się nie naprawia. wie ktoś o co kaman ?:)

Sygna By Me :p

xx.jpg

Opublikowano

tylko to mi pokazało w Fix'ie bym zrobił, próbowałem, i dalej ten sam błąd.

pokazywał się jakiś błąd. i nic się nie zmieniało klikając to pierwsze ( nie pamiętam, co tam było dokładnie bo już odinstalowałem grę, i jutro na nowo ściągnę , zainstaluję może pomoże ) o dziś już czasu nie mam. Więc na dziś dziękuję, i jutro po południu najwyżej odświeżę temat, z nowymi wiadomościami :)

Ściągnąłem od nowa. Jak już się wzystko zrobiło, pokazało, że potrzeba chyba starszego DirectX czy coś tam, i w tym momencie mi się lapek resetuje. za pierwszym razem było podobnie.

Sygna By Me :p

xx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...