Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] VIDEO DO HEJTEROW MYMU

matteom5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
- może i stare ale niech hejterom pokaże że może i hejtowac umieją ale nigdy nie będą tak dobry jak MYM

Opublikowano

Tylko jak już to propsuje Czara, bo to on carrował ten team w każdej grze (ale nie mógł wycarrować wystarczająco). Czaru gra dobrze i potrafi zoutplayować przeciwnika, tak samo Libik jest bardzo dobrym supportem, reszta trash.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ale Ludzie co hejtują mym to w 80% bronze/silvery ,albo goldy v .

A 20% to ludzie którzy grali z nimi na q i ssali :(

Grałem z nimi aramy, ale z doświadczenia wiem, że tylko Czaru i Libik dobrze grali. :)

Opublikowano

Tylko jak już to propsuje Czara, bo to on carrował ten team w każdej grze (ale nie mógł wycarrować wystarczająco). Czaru gra dobrze i potrafi zoutplayować przeciwnika, tak samo Libik jest bardzo dobrym supportem, reszta trash.

to idz za nich do teamu bo ty jestes pro :3

Opublikowano

to idz za nich do teamu bo ty jestes pro :3

Po co żeby zamykać tabele na lcsach (już nie grają na lcsach) i przegrywać na random teamy na goplach? Nie dzięki B)

Opublikowano

no i co oni są najlepsi ostatnio rozjebali team gucia <3 propsuje ich B)

Opublikowano

to zrob team i carruj swoich ziomkow :)

Czekam aż wypuszczą rówieśników z więzienia potem raz dwa bierzemy się za rankedy B)

Opublikowano

wlasnie ziomek mnie tez juz to tak denerwuje ze zawsze wytracam sie z rownowagi jak ktos hejci mym no panowie troche powagi przeciez oni sa bardzo dobzi a wy tego nie dostrzegacie oni zrobili wielki szmal na jakiejs gierce a wy placzaacie ze wam sie nie udalo oszukac systemu tak jak oni pozatym oni sa bogami tej gry na filmiku bardzo dobrze to widac ze klepia np takiego snoopeha mistrza s1 albo jeszcze innych profesjonalistow takie zwykle chlopaki np z takiej wsi jak lublin grali w komputer a teraz sa najlepsi w europie to sa tacy odpowiednicy patriotow czasow wspolczesnych moji autoryteci

Opublikowano

Zapomniałeś o Kubonie, który zajebiście gra na topie wg. mnie

siema.

Opublikowano

tak teraz patrze na to to myślę; kurwa powinni coś ugrać na tych lcsach

ale jednak koreańce dominują wszystkie ligi -.-

Hejo

Opublikowano

@up

ofc, bo koreańce grali na eu lcs..

to był ich 1 sezon na LCS, nie było najlepiej, choć ich nie lubię to sądzę, że i tak daleko zaszli więc nie można powiedzieć że są tacy słabi choć w porównaniu do reszty teamów z lcs (np. gambit/fnatic) to trudno do nich porównywać

<>

Opublikowano

drop hackiem carrowal chyba

sydno_eune_13_3_logo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

boze ja mam diament 1 i nie raz pojechalem czara na midzie i wcale sie nie przechwalam tylko taka jest prawda a mym ssie i taka jest prawda nawet gopla ani go4lola nie umieją wygrac a to druzyna z lcsow i przegrywa na randomy z esla dla mnie to jest smieszne

kto tak uwaza lapka w gore!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...