Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BloodLord Vladimir

Gość Kacperovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czy takie skórki jak BloodLord Vlad będą przeceniane ? :)

Opublikowano

Szkoda . Myślę że by lepiej na tym wyszli . Więcej ludzi by kupowało je za 975 rp lub za 1350 , niż tak jak teraz za 1800 ...

Opublikowano

Po to są legendarne lol, nigdy w przecene nie zejdą, i to jest duży plus, jakby szłyby w przecena, to jakiś odsetek zmiast kupić za 1800 to czekałby na przecene.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

W takim razie czemu jutro ma być Dragon Trainer Lulu normalnie kosztująca 1350?

dlatego że skiny na wyprz mogą być do maks 1350 a od 1800 zaczynają się legendarne skiny

Opublikowano

Skiny legendarne nie były i nie będą przeceniane.

Nasuwa się tutaj pytanie. Co ze skinami legendarnymi za 1350rp? (Lion Dance Kog, Piltover Customs Blitz i Astronaut Teemo)

One są za 1350, ale oznaczone są jako skiny legendarne...Riot zmienil jakis czas temu ich cenę. Mimo, że skiny za 1350rp mogą

być na wyprzedaży, to akurat te, które podałem wyżej nie mogą być, ze względu na to, iż są oznaczone jako ''legendarne''

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...