Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] ♣ ♦ LeCraft ♦ ♣ [Survival + Frakcje] [1.6.4] [Ogarnięta administracja] [II Edycja]

MerrZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

hpp0.png

drd4.png

- IP: svfr.lecraft.pl lub sv.lecraft.pl

- II Edycja

- 200 Slotów

- WhiteList off

- PVP ON

- Potwory: ON

- Zwierzeta: ON

r2wk.png

Właściciel: Kik21_PL

Moderator: Wayne

KidModerator: Dexus

KidModerator: Faarcik

nfki.png

Rekrutacja na dzien dzisiejszy jest zamknieta.

63t.png

IP Ts3: ts.lecraft.pl

um9j.png

Pluginy są odpowiednio dobrane, aby współpracowały ze sobą.

h6xm.png

78qo.jpg

yxjf.jpg

te9a.png

Na serwerze przynajmniej raz w tygodni odbywa się losowanie o vipa na 3/4 dni.

Administracja zawsze służy pomocą.

Dzisiaj [11.11.2013] został otwarty nowy spawn.

Oto banery serwera:

36629.jpg

36625.jpg

Do Administracji oraz KichaMCPL

Zabraniam wypowiadania się userowi "KichaMCPL"

oraz chciałbym poinformować, iż to jest jedyna prezentacja, pozostałe proszę zamknąć.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "Zabraniam pisania" Publikacja to publikacja, każdy ma prawo wyrazić opinię.

Więc tak, nie polecam servera, a o to powody:

1. Właściciel to dziecko mające 12 lat. Wszystko musi być po jego myśli, a jak nie jest, to zaczyna wyzywać, jeździć po rodzicach i banować.

2. Server jest pod kasę, potwierdzę to tymi słowami właściciela "Haha kolejny noobek kupił vipa"

3. Kradzione skrypty i pluginy, które i tak nie działają.

4. Hasła graczy zapisują się w logach. Miałem kiedyś coś w logach znaleźć, więc wziąłem cały plik, a tak wszystkie hasła użytkowników. (jak jeszcze byłem w teamie)

5. Lagi jak nie wiem co.

Nic dodać, nic ująć. Teraz zapewne będzie się drogi Kik pluć do mnie, że piszę prawdę, ale co tam, poczytajmy co ma do powiedzenia :D

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

@Up

Ehh

Kicha majac 13 lat, wyzywa mnie ze ja mam 12. To jest śmieszne a zarazem tragiczne. Zapraszam wszystkich do poczytania o Userze w temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1072905-lecraft-marzenia-sie-spelniaja-svfrdedyk200-slotowmila-administracjaii-edycjastart-2710-1800/page-3

1. Przypomnę ci, że to ty jeździłeś mi po rodzicach jak cie zdegradowałem.

2. Myślisz, że napiszesz i ci ktoś uwierzy? Po 1. To nie dla mnie nawet kasa idzie, więc się chyba trochu wkopałeś, nieprawdaż? To ty się z nich śmiałeś jak kupowali VIPA że od rodziców ciągną kase.

3. Przypomnę ci, że ty nawet nie znałeś komendy na ustawienie spawnu...

4. Myślisz, że dałbym hasło do FTP osobie, która jest chora na mózg i ma urojenia ? Tak przy wszystkich cię ośmieszę. Jakie Id mam do FTP :) ?

5. Ehh. Trzeba kupić komputer a nie mieć z drewna :)

Pozdrawiam, nie mam zamiaru ci więcej odpisywać. Nie moja wina, że cie rodzice nie umieją wychować.. :)

@PS

Na serwerze zrobiliśmy Arenę do nowego EVENTU! Zapraszamy wszystkich. Odbędzie się już niedługo.

Opublikowano

@Up

Ehh

Kicha majac 13 lat, wyzywa mnie ze ja mam 12. To jest śmieszne a zarazem tragiczne. Zapraszam wszystkich do poczytania o Userze w temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1072905-lecraft-marzenia-sie-spelniaja-svfrdedyk200-slotowmila-administracjaii-edycjastart-2710-1800/page-3

1. Przypomnę ci, że to ty jeździłeś mi po rodzicach jak cie zdegradowałem.

2. Myślisz, że napiszesz i ci ktoś uwierzy? Po 1. To nie dla mnie nawet kasa idzie, więc się chyba trochu wkopałeś, nieprawdaż? To ty się z nich śmiałeś jak kupowali VIPA że od rodziców ciągną kase.

3. Przypomnę ci, że ty nawet nie znałeś komendy na ustawienie spawnu...

4. Myślisz, że dałbym hasło do FTP osobie, która jest chora na mózg i ma urojenia ? Tak przy wszystkich cię ośmieszę. Jakie Id mam do FTP :) ?

5. Ehh. Trzeba kupić komputer a nie mieć z drewna :)

Pozdrawiam, nie mam zamiaru ci więcej odpisywać. Nie moja wina, że cie rodzice nie umieją wychować.. :)

@PS

Na serwerze zrobiliśmy Arenę do nowego EVENTU! Zapraszamy wszystkich. Odbędzie się już niedługo.

18 Sierpnia 1998 rok to data moich urodzin. Jak mam 13 lat, to gratuluje twojej pani od matematyki, że cię przepuściła.

1. Nie, ty po moich jak ci powiedziałem, że odchodzę i mam na to świadków.

2. No no, a słowa "Jak będzie nadmiar to przelewam sobie i kupuję konsole" wypowiedziane na ts, to nieprawda co nie?

3. Żeś dojebał...

4. Dałeś, nie jestem od dawania ID, bo potem oskarżysz mnie o jakieś ujawnianie. Przy okazji, wiem, że zmieniłeś.

5. To nie mi się jeb*ł co 2 dzień monitor.

Podałeś link do tematu z poprzedniej prezentacji, którą usunąłeś gdyż było za dużo negatywnych opinii. Jak ktoś chce się pośmiać, niech tam wejdzie, macie kabaret ze strony Pana Merrz'a i ~Publikator~ (jego 2 konto)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Bardziej wierze zasłużonemu userowi forum jakim jest kicha,niż memberowi z parasolką. Ten serwer nie jest już taki,jak za czasów zarządzania kichy. Kiedy kicha rządził nim gra była przyjemna i płynna. Teraz lagi i nieprzyjemna atmosfera. Odradzam szczerze gre na nim.

Co do punktu trzeciego wystarczy wejść w zawartość kichy by zauważyć że komendy zna jak pacierz.

Opublikowano

KichaMCPL Ja tak samo nie polecam serwera to prawda że jak ty byłeś na serwerze to było zajebi...

Opowiem wam taką historyjkę związaną z tym serwerem..

Było tak dostałem się na KidModa na serwerze.Wszystko było pięknie fajnie to Kikowi zaczęło coś odwalać nie ogarniał serwera itp....

Kik ma gdzieś z 12 lat...

Ale gdy powiedziałem Kikowi że mam serwer 300 slotowy to powiedział nara frajerze. Zbanował mnie na ts3 i na minecraftcie też nie wiem za co..

Nie polecam tego serwera..

Opublikowano

Bardziej wierze zasłużonemu userowi forum jakim jest kicha,niż memberowi z parasolką. Ten serwer nie jest już taki,jak za czasów zarządzania kichy. Kiedy kicha rządził nim gra była przyjemna i płynna. Teraz lagi i nieprzyjemna atmosfera. Odradzam szczerze gre na nim.

Co do punktu trzeciego wystarczy wejść w zawartość kichy by zauważyć że komendy zna jak pacierz.

Zacznijmy od tego, że kicha nigdy nie zarządzał serwerem, tylko był adminem, który nie znał żadnych komend :)

A po 2, mam własne konto (TO jest zgłoszone do administracji) gdzie mam ponad 600 Postów

KichaMCPL Ja tak samo nie polecam serwera to prawda że jak ty byłeś na serwerze to było zajebi...

Opowiem wam taką historyjkę związaną z tym serwerem..

Było tak dostałem się na KidModa na serwerze.Wszystko było pięknie fajnie to Kikowi zaczęło coś odwalać nie ogarniał serwera itp....

Kik ma gdzieś z 12 lat...

Ale gdy powiedziałem Kikowi że mam serwer 300 slotowy to powiedział nara frajerze. Zbanował mnie na ts3 i na minecraftcie też nie wiem za co..

Nie polecam tego serwera..

Nigdy i nigdzie cie nie dopuszcza jako kidmoda, skoro masz własny serwer, gdyż będziesz zaniedbywał zawsze jeden.

Pochwal się swoim rocznikiem 2000 :)

A co do Kichy

Nie będę się rozpisywał.

Znalazłeś sobie "przydupasków" to sobie miej. Ja cie o nic nie posądze. Wymigujesz sie, bo niczego nie wiesz :) HAHA nawet komendy na ustawienie spawnu. Pff

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że kicha nigdy nie zarządzał serwerem, tylko był adminem, który nie znał żadnych komend :)

A po 2, mam własne konto (TO jest zgłoszone do administracji) gdzie mam ponad 600 Postów

Nigdy i nigdzie cie nie dopuszcza jako kidmoda, skoro masz własny serwer, gdyż będziesz zaniedbywał zawsze jeden.

Pochwal się swoim rocznikiem 2000 :)

A co do Kichy

Nie będę się rozpisywał.

Znalazłeś sobie "przydupasków" to sobie miej. Ja cie o nic nie posądze. Wymigujesz sie, bo niczego nie wiesz :) HAHA nawet komendy na ustawienie spawnu. Pff

1.Nie jestem przydupasem kichy

2.Daj linka do swojego konta co ma 600 postów,bo na słowo ci nie wierze.

Opublikowano

"Chlopcze" ? Masz lat 13, pisałeś mi w podaniu..

Szkoda ze nie mam komputera z Archiwum..

Może i ma 13, ale ty masz 11, bo pamiętam

"Który rocznik?"

"Nie powiem"

"No mów"

"Ale nie będziesz się śmiać?"

"nie" "2002"

A tak w ogóle to co? Znowu coś nie wypaliło? Za dużo negatywnych opinii w publikacji? Hahaha :D

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Kolejny serw krzak,gracze kupią vipy,serw close,nowa edycja,vipy przepadają,kasa z nich też :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...