Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Problemy z MercenaryWar

cvvaniaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Już wiemy dlaczego wiele osób nie może wejść na serwer, nie pokazują się pokoje. Otóż taki stan rzeczy jest spowodowany banem (blokadą) hardware (czyt. sprzętu). Powodem może być wiele rzeczy. Używanie hacków, skryptów, bugów, podszywanie się pod admina, powerlvl i wszystkie niedozwolone rzeczy. Innymi słowy - nie wejdziecie na serwer na żadnym koncie z komputera na którym jest blokada.

Wiem, że udostępniłem skrypt na forum i dużo osób mogło dostać za niego bana. Jednak każdy dobrze wie że używanie hacków, botów, skryptów bugów itp. może skutkować banem w każdej grze i każdy używał tego na własną odpowiedzialność.

Aktualnie będę szukał sposobu na ominięcie tej blokady i jeśli coś mi się uda to na pewno napiszę informację co i jak.

Proszę już nie zakładać tematów dotyczących MercenaryWar jeśli macie problemy z pokojami. Będą zamykane. Również każdy niepotrzebny post w tym temacie będzie warnowany. Wnosimy tutaj tylko ważne informacje. I miejmy nadzieję że administracja zamieni te blokady tylko na blokady kont. Czekajcie na jakąś informację jak to ominąć :)

Opublikowano

To jest kwestia czasu. Na prywatnym serwerze łatwo wyłapać. Jednak w końcu zabraknie graczy więc pewnie odbanują hardware a zablokują tylko konta na których hacki/skrypty były używane. Zaraz sprawdzę czy przejdzie trik z zrzuceniem klienta na pendrive/inny dysk.

Opublikowano

Gram na MercenaryWar i powiem Wam, że dużo osób gra jeszcze na modach ( skryptach ). Ale szybko zostają wyłapywani. Aktualnie gra jakoś mało graczy. Co najmniej 1/3 dostała właśnie za to bany.

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

Jutro bede sprawdzal dwie opcje - pendrive drugi i drugi dysk. Temat zamykam zeby nie bylo spamu. Po sprawdzeniu poinformuje co i jak. Jesli to mi sie nie uda to niestety ale raczej sie nie obejdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...