Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Masakra VI

AllvarusAMD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was następujące pytanie.
Co myślicie o postawieniu serwera wzorowanego na kwadratowej masakrze VI.?

sygnatura.png

Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek.

Opublikowano

Pełno pełno pełno pełno tego ''gunwa'' ;p rzygam już tymi serwerami, jak bym ''nie zagrał''

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Ale na modach, widziałeś już jakiś, to podaj chociaż jakiś link do takiego projektu.

sygnatura.png

Opublikowano

Słaby pomysł,tego typu serwery upadają zazwyczaj po paru dniach bo ludzie nie umieją się dogadać.

Opublikowano

Moim zdaniem jest wielki sens, ponieważ dzisiejsze to najczęściej frakcje,pvp,frakcje,pvp,survival,pvp i tak w kółko. Przeglądałem w poszukiwaniu takiego projketu wzorowanego Kwadratową Masakrą na modach, to niestety nie ma. Jeśli masz ekipe i dopracowany projekt powinno wszystko wypalić.

-- > Słaby pomysł, jakoś takich pomysłów się nie realizuje zbytnio..

sygnatura.png

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu.

Powód: Wyjaśnione.

A tobie kto dał prawo do zarządzania który temat jest rozwiązany i do zamknięcia?

Opublikowano

Ja tam bym zagrał, chociaż najlepiej jak by zrobić po prostu taki serwer z modami jak na masakrze.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Chętnie bym zagrał z ogarniętymi +14 graczami. Drop ze stona . Max 15 graczy.Skype lub gg wymagane lub ts

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Ja mam 13 lat, mam skype, ts. A ogólnie to jestem ogarnięty, już grałem na takim co było aż 30osub i grało tylko 3 osoby, w tym JA.

Opublikowano

Zauważ, że ludzie z Kwadratowej Masakry się znają, a jak byś przyjmował ludzi, którzy złożą podanie i nawet pogadają z Tobą, to nie możesz im przecież ufać.

Dawno temu też zrobiłem takie coś, weszli ludzie, którzy oszukiwali, podpalali i proszę.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Chetnie bym zagral, ale wiek 15+.

I dopracowany, a nie sciagnie pliki wrzuci na serwer i juz mozna grac...

585051449511123978085.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...