Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Dobra zabawa czy znęcanie się nad zwierzętami?

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

We mnie jakiekolwiek operacje* na żywym stworzeniu (nie mam na myśli operacji w celach zdrowotnych czy uratowania życia) wzbudzają skrajne emocje. Nawet mimo mojej niechęci do karaluchów, nie potrafię tego zaakceptować.

*tutaj: dla zabawy

#don't care

Opublikowano

Ohydne,bestialskie,może by autora tego patentu także przymocować do układu elektronicznego,takiego pod napięciem sporym głupota ludzka jest ogromna

Opublikowano

Nie ma dobrej zabawy, jeżeli ktoś znęca się nad zwierzętami. Nie ważne czy to karaluch, czy pies. Każde stworzenie czuje i nie zasługuje na takie coś.

Opublikowano

W pomyśle nic złego nie widzę, jednak dzieciom chyba by wystarczyły robociki do własnego składania, a nie do mocowania układu sterującego na karaluchu... Bestialstwo, bestialstwem, po prostu nie wiem, po co komu takie wynalazki zamiast iść w przód z techniką.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Niedługo to z psów albo kotów będą chcieli robić cyborgi, bo wszystko idzie w tym kierunku.

Zwyczajne skurwysyństwo, bo inaczej tego ująć nie umiem.

Opublikowano

Filmik na którym zabijają psa/znęcają się

Zajebałbym wszystkich, dawać mi ich adres, hur hur....dawać polaki!

Zabijają człowieka/znęcają się

Jakoś mnie to nie rusza, lepiej sprawdźcie harda na sadisgownie, mowie wam, ostra stronka. Przeglądam ją przy śniadaniu.

Zabijcie się gimby

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...