Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc

xLancasT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobiłem formata laptopa SAMSUNG electronics WIN 7 Home premium i gdy zrobilem formata nic na nim nie mam czyli karta graficzna , sieciowa i inne rzeczy potrzebne do komputera mam pytanie jest gdzies taka stronka gdzie moge pobrac to wszystko ? ( przy kupnie laptopa mialem tylko 1 plyte ale na niej jest tylko win 7 home premium )

Opublikowano

Laptopa się nie formatuje, tylko przywraca system z partycji recovery. Wtedy masz wszystkie sterowniki, aktywowany system i programy użytkowe. Jeśli tak nie zrobiłeś lub co gorsza usunąłeś partycję recovety to można powiedzieć, że "zepsułeś laptopa". Wracając do tematu sterowniki masz na stronie producenta jak wpiszesz konkretny model.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

nie każdy laptop ma recovery ze sterownikami głownie system na nim jest tak jak w większości samsungów, nowsze maja sterowniki i oprogramowanie tylko pobierane ze strony producenta

nie można usunąć partycji recovery przez formatowanie , chyba że sobie akurat ją sformatuje , zresztą mając płytkę z instalke windows na CD można całkiem ta partycje z dysku wywalić

jakby nie było przywracanie systemu z recowery w 90% kończy się doszczętnym zniszczeniem wszystkich danych z dysku więc lepiej robić to z Cd jak nie chce się stracić danych z dysku

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie każdy laptop ma recovery ze sterownikami głownie system na nim jest tak jak w większości samsungów, nowsze maja sterowniki i oprogramowanie tylko pobierane ze strony producenta

nie można usunąć partycji recovery przez formatowanie , chyba że sobie akurat ją sformatuje , zresztą mając płytkę z instalke windows na CD można całkiem ta partycje z dysku wywalić

Mój Samsung ma a jest on bodajże z 2011 roku. Co do usunięcia to dokładnie to miałem na myśli. Dodam jeszcze, że usługa aktualizacji Windows Update sama wyszuka i pobierze sterowniki. Będą one w Zalecanych aktualizacjach lub Opcjonalnych. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Laptopa się nie formatuje, tylko przywraca system z partycji recovery. Wtedy masz wszystkie sterowniki, aktywowany system i programy użytkowe. Jeśli tak nie zrobiłeś lub co gorsza usunąłeś partycję recovety to można powiedzieć, że "zepsułeś laptopa". Wracając do tematu sterowniki masz na stronie producenta jak wpiszesz konkretny model.

Laptopa sie formatuje. Wgrywasz system i potem tylko sterowniki ze strony profucenta. Ciul ze nie oryginalny system ale kto dzisisj patrzy na to :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...