Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunięcie bufki co teraz ?

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko .Usunęłem swoją bufkę , wszedłem na oficjalna stronę metin2.pl zalogowałem się oczywiscie po fuzji , i przeszedłem do przydzielenia postaci było ich tam z 8 i wszystkie dałem na prawą stronę tabelki nie ogarnełem .Loguje się a tam bufki nie ma najprawdopodobniej ją usunełem teraz, można jakimś cudem ją przywrócic poprzez support czy coś podobnego . Proszę o pomoc , każda będzie nagradzana :f

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Skontaktuj się z SUPPORT'em. Masz jakieś screeny z tej postaci ? Jeśli tak - zamieść je w zgłoszeniu.

Wytłumacz na czym problem polega.

Team Metin2 nie jest skłonny pomagać graczom lecz zawsze możesz spróbować.

Opublikowano

Powiem Ci tak, możesz próbować pisać do supportu, bo oni napewno mają gdzieś te skasowane postacie, natomiast czy CI przywrócą, to inna bajka.

Musisz się nieźle uargumentować.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Siemanko .Usunęłem swoją bufkę , wszedłem na oficjalna stronę metin2.pl zalogowałem się oczywiscie po fuzji , i przeszedłem do przydzielenia postaci było ich tam z 8 i wszystkie dałem na prawą stronę tabelki nie ogarnełem .Loguje się a tam bufki nie ma najprawdopodobniej ją usunełem teraz, można jakimś cudem ją przywrócic poprzez support czy coś podobnego . Proszę o pomoc , każda będzie nagradzana :f

Napisz do supportu, umieść screeny tak żeby jak najwięcej przedstawiały bo nie sądzę żeby im się chciało w logach sprawdzać co miałeś na koncie, jak zawsze czekają na gotowe. Opisz dokładnie całą sytuację. Moim zdaniem szanse masz bardzo marne ale jak nie spróbujesz to się nie przekonasz. Moim zdaniem najważniejsze w tym przypadku będą screeny. Możesz dać screeny wiadomości z poczty dla potwierdzenia, że to konto jest na pewno Twoje. Życzę powodzenia

Opublikowano

Jedynym wyjściem jest Support.

Prześlij im nick buffki, login konta, napisz, że nawet hasło możesz podać.

Jeśli nie będą w stanie Ci pomóc od razu napiszą, że za błędy się płaci.

Napisz im, że mogła być powiązana z tą i tą postacią [ Nick swojej postaci, której buffowałeś ] podaj IP z którego się logowała.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Piszesz ze wszystko dales na prawą strone. Jezeli to jest prawda to nie mogles usunac postaci. Kasuje sie to co zostalo po lewej. Moze dales ja na to nowe konto ktore sie tworzy.

Uczeń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...