Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy da się wykryć bota?

lolixek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
1.Czy po przestaniu używania bota/trainera, support może mi go wykryć?
2.Jak zacznę to na zawsze będę miał "znamię" na koncie?

Opublikowano

Tak, będziesz na tajnej liście EA i pewnego dnia przyjdą agenci i pozamieniają Ci miejscami ikony na pulpicie.

A tak na poważnie: możesz używać bota, rzadko za to banują.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Witam,

1.Czy po przestaniu używania bota/trainera, support może mi go wykryć?

2.Jak zacznę to na zawsze będę miał "znamię" na koncie?

2. Zależy jakiego bota będziesz używał, często po używaniu GPWA blokują statystyki.

"Bezpiecznymi" botami są FLPR i Pursuit.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Bezpieczne boty to takie, które nie ingerują w statystyki zapisane na NFS Times czy NFS-S. Czyli wszelkie Autofinishe oraz Speedhacki, które przejadą wyścigi w czasie poniżej możliwego wykonalnego.

Używanie GPWA również odradzam. Resztę możesz katować na maxa. Ogólnie to Autofinish i GPWA nie polecam, za inne sprawy raczej bany to rzadkość.

Co do tego skąd masz wiedzieć czy masz blokadę na staty to musisz to sprawdzić czy masz punkty i jakis rank (na stronie nfs-s.com) strona NFS Times nie działa poprawnie jak narazie.

Nie moge odczytać żadnych statystyk nawet najlepszych graczy z rankingu.

Boty, które nabijają w dużych ilościach jakieś pościgi czy inne sprawy są niewykrywalne bo na stronie już nie notuje się tych statystyk :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

ufff, dzięki koledzy.

a jeśli użyłem to do miejsc w magazynie i mam ponad 300 to co ? bana dostane czy nie ?

otwieranie kart wykrywalne jest ?
i czy sprzedawanie części jest wykrywalne ?

Opublikowano

ufff, dzięki koledzy.

a jeśli użyłem to do miejsc w magazynie i mam ponad 300 to co ? bana dostane czy nie ?

otwieranie kart wykrywalne jest ?

i czy sprzedawanie części jest wykrywalne ?

Z tymi miejscami to trochę przesadziłeś, 150 w zupełności by wystarczyło ;) Ale bana bym się nie spodziewał, nie będą mogli Ci tego udowodnić.

Otwieranie kart? Nie jest wykrywalne, ten bot działa tak jak Ty, jedynie wyręcza Cię w klikaniu.

Sprzedawanie cześci? Też nie.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...