Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Minecraft by Zyczu

MerdiPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Gdy wgrywam skina na stronie Zyczu to wygląda na to że się wgrał. Lecz gdy wejdę do gry pozostaje mi ten sam skin ktorego miałem wcześniej. Czym to jest spowodowane i jak mam sobie z tym poradzić? Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

sprawdź czy format i wielkość skina są prawidłowe,restartuj gre,jak nie działa to czekaj to nie powinno zbyt długo trwać

Opublikowano

Musisz wywalić zyczu i wgrać skina na stronie minecrack.fr.nf (czy jakoś tak). Potem będzie wszystko działać :) PS. Zyczu jest dal 8mioletnich dzieci neło...

Opublikowano

Musisz wywalić zyczu i wgrać skina na stronie minecrack.fr.nf (czy jakoś tak). Potem będzie wszystko działać :) PS. Zyczu jest dal 8mioletnich dzieci neło...

Coś mi sugerujesz?

Opublikowano

Musisz wejść na Serwer Zycza np. mc.zyczu.pl

zarejestrować sie wejść na stronę i zalogować się tymi passami co dałeś na serwerze potem klikasz zmień skina i załadować i już teraz wyłącz i włącz launcher i powinno być oki

PS: czasem są serwery przeciążone i skin się nie wgrywa więc musisz sprawdzić

Cześć...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam jeszcze jeden problem. Chcialbym sobie zrobić własną paczke modów w Minecraft by Zyczu. Problem jest w tym że gdy włączam gre to wyskakuje mi coś i pisze Straszny błąd. Czym to jest spowodowane i jak temu zaradzić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...