Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Instalacja

waiktor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CD key to ciąg np taki?

AAAA-BBBB-CCCC?

Typ nie dał informacji, jakie to są klucze, a skoro powiedział, że grał na nich w DayZ, to już je użył.

Jeśli to ciąg taki jak napisałem, to nie ratunku, gdyż to klucz typu Steam i nie uda się go użyć po raz kolejny.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Ten klucz jest taki ze ma 5 tych ... aaaa-bbbb-cccc-dddd-eeee
Ten typ powiedział że niegrał przez steama mówił że kolega porzyczył mu płyty on zainstalowal wpisał te cd keye co mi sprzedał i grał

Opublikowano

Spróbuj jeszcze raz na steam wpisać ten kod.

Jeżeli nie pójdzie, to wejdź na nobox.pl i tam wprowadź:

Email - 1 rubryka

Powtórz Email - 2 rubryka

Wprowadź klucz, który dostałeś. - 3 rubryka

Opublikowano

Już rozumiem cały ten problem. Typek sprzedał tobie CD-KEY GRY, a nie klucz do gry na platformę. Musisz w takim razie znaleźć sobie instalkę gry (pożyczyć grę od kolegi jakiegoś), zainstalować sobie na kompie i dopiero wtedy będzie prośba o użycie klucza.

Lecz tkwi w tym mały problem. Jeżeli typek sprzedał tobie UŻYWANY kod, to małe szanse są na jego drugie użycie.

Najprawdopodobniej wyskoczy Ci informacja, że klucz jest już używany na innym koncie.

Opublikowano

Najprawdopodobniej tak.

Dlatego nie polecam zakupów gier na allegro. Sam padłem ofiarą i to też przy DayZ, gdyż Steam zabrał mi grę oświadczając, że mam piracki klucz.

Opublikowano

No tego już nie wiem. Użytkownik allegro podał, że jest stan używany oraz informuje, że grał w tą grę :/

Nie wiem, co w tym przypadku robić.

Lepiej stwórz temat w pogaduszkach i tam więcej osób się na ten temat wypowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...