Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnosnie praw autorskich.

dyemupl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnosci praw autorskich

Czy jak ktos narusza prawa autorskie w taki sposob ze zmienia stopke. (to tak jakby przywlaszczyl sobie WWW)

capture2.jpg

Gdzie moge z tym pujsc ?

SERWER MINECRAFT FREBULID by dyemupl

ZAJZYJ

ip minetown.gomc.pl

Opublikowano

Mnie to też ciekawi co powinno zrobić w takiej sytuacji, na pewno najpierw informuję się tego co ukradł twoją stronę/ przywłaszczył ją sobie, daje się mu np jakiś czas na zmienienie tego lub usunięcie, jak tego nie zrobi to jak się nie mylę to jest jakaś specjalna strona od GOOGLE gdzie się składa coś takiego i dalej się oczkuję. ale nie jestem pewny co do tego ;/ Tylko amatorzy robią takie głupie rzeczy jak przywłaszczanie czegoś takiego.

Opublikowano

1. Piszesz do sprawcy z wnioskiem o usunięcie twojej własności (w tym przypadku twojej strony).

2. Jeśli nie pomogło piszesz do jego usługodawcy (firmy zapewniającej hosting), by oni takową usuneli.

3. Jeśli chcesz po prostu zakładasz sprawę w sądzie o kradzież i przywłaszczenie sobie praw autorskich.

Proste, zwięzłe i na temat, tylko potrafi się długo ciągnąć ;)

1384421583-U1041066.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...