Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Najlepsza postać?

Kanterr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Mam do was pytanie dotyczące postaci którą można wycarrować gre.

Wiem że każdy champion jest dobry, ale np teemo nie wykieruje

Myślę że jakaś postać na mida bedzie dobrym rozwiązanie, np ryze spamer dobry i na 6 lv można zabić mida i jungle na ganku

tak więc proszę napiszcie mi jakieś inne postacie które są bardzo silne i które mogą kierować

ps. nie chodzi mi że 1 vs 5 mam wygrać

Opublikowano

Jak chcesz carrować gry, polecam Ci grać na midzie bądź ADC, z takich naprawdę hard carry polecam :

- Kassadin,

- Lissandra,

- Ahri,

- Talon,

- Zed.

Nie będę Ci wymieniał ADC, bo każdym da się wycarrować.

Pozdrawiam.

giphy.gif

Opublikowano

kassadin i ahri są często banowani co do ad mid nie zawsze jungle/top bedą potrafić grać ap

nie wiem czy lissandra była by w stanie carrować poczekam na dalsze info ps.

może i każdym adc możesz wycarować ale pomyśl że 1/5 gier ktoś napisze że idzie na 100% supportem reszta ludzi idą bo muszą to oznacza że nie koniecznie potrafi grać tak?

Opublikowano

Riven ;) i Jax to nimi wybiłem się do golda+.

Da sie nimi wygrac przegraną gre. :)

Opublikowano

Riven ;) i Jax to nimi wybiłem się do golda+.

Da sie nimi wygrac przegraną gre. :)

No a ja do platyny na Darku i Wukongu, nie mówimy teraz o swoich ulubionych postaciach.

Co do autora tematu, owszem, są często banowani ale nie znaczy że zawsze, zakładając kupisz sobie Ahri, Kassadina, Fizza to jest 50% szans że Ci je wszystkie zbanują/pickną.

Co do ADC, jak już tak bardzo chcesz wiedzieć, polecam Ci mobilnych typu Ezreal, Draven, Graves, Caitlyn bądź Jinx.

giphy.gif

Opublikowano

znaczy nie jestem przekonany do adc oo wiele lepiej spisuje się top/mid w jungli najlepiej

w jungli troche sie wybiłem ale stwierdziłem że w tym nie wycarruje gry tzn "ganki ganki" często ludzie pushują pod turreta i piszą w 4 min żeby im gankować

to już wole mid ewentualnie tego topa wole mida dlatego iż mogę prawie w każdej chwile iść na topa/bota pomóc to samo z smokami

ahri hmm kupie sobie ją i wytestuje fizzy nie bo ten champ wydaje mi się że ma wskoczyć zabić adc/apc i uciec co do kassadina to nie wiem czy nim się da tak wycarrować gre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...