Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile FPS osiągne na tym sprzęcie ?

UltraScream1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CPU: Intel Core i7 3770 3.4GHz LGA1155

GPU: Nvidia GeForce GTX 760 2GB 256BiT DDR5

RAM: Corsair Vengence 4GB x 2 1600 MHz

PSU: Aerocool PGS VS-600 600W

System: Windows 7 Ultimate 64BiT

???

CPU: Intel Core i5 4670 3.8GHz

GPU: Gigabyte GeForce GTX 760 2GB 256BiT DDR5

RAM: Kingstone HyperX Green 1600 8GB

PSU: SilentiumPC Deus G1 600W 80Plus Bronze

Opublikowano

ok 300 na max ustawieniach

beznadziejnie dobrane czesci

zamiast i7 mozna bylo dac i5 i do gtx 770 dolozyc

Tak mówisz?Słabo dobrane części?Właśnie mam mc odpalone na tym sprzęcie , 600Stałych FPS na FULLU, po czym zainstalowałem optifine , 1k+ . Dalej uważasz że słabo dobrałem części?

CPU: Intel Core i5 4670 3.8GHz

GPU: Gigabyte GeForce GTX 760 2GB 256BiT DDR5

RAM: Kingstone HyperX Green 1600 8GB

PSU: SilentiumPC Deus G1 600W 80Plus Bronze

Opublikowano

Bardzo słaby komputer. Wyciągniesz z 10 - 15 fps, z opfitine może dociągniesz do 5. Radzę ci dokupić z 40 gb ramu i wymienić tą okropną grafę a procesor to całkowicie wywal bo szkoda na to patrzeć. Na takim szajsie to możesz najwyżej w sapera grać, może nie będzie lagowało. Nie pozdrawiam.

EDIT: Byłem gotowy na to ostrzeżenie, nawet na coś więcej. :) Ale po prostu żal się robi jak patrzę na ten internet, gościu tylko się chce pochwalić, że mu ojciec kompa kupił.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Jak wiesz to po co nasz pytasz? Sprzet moze byc, ale zalezy do czego bo do gier to tak srednio(po kij Ci i7, zasilacz tez marny). Czcialbym zobaczyc te twoje 1000FPS. Przy takim sprzecie z optifine nie spodziewalbym sie wiecej niz 300-500.

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Tak mówisz?Słabo dobrane części?Właśnie mam mc odpalone na tym sprzęcie , 600Stałych FPS na FULLU, po czym zainstalowałem optifine , 1k+ . Dalej uważasz że słabo dobrałem części?

Nie wiem po jakiego zakładałeś ten temat i co on ma na celu, skoro owy komputer posiadasz. Czytając twój kolejny post odniosłem wrażenie, że po prostu się chwalisz.

Osobiście na twoim miejscu wybrałbym i5 z odblokowanym mnożnikiem, a resztę dołożył do grafy i zasilacza i dorzucił kolejną kość, znając życie płyta pewnie też nie za genialna, ale nie chcę oceniać.

Opublikowano

Wyciągaj te 1000+ fps, ale pewnie i tak monitor do 60 klatek, co do częsci w mniej wiecej podobnej cenie mogles pozmieniac i bys mial lepszy sprzet. Na przyszlosc nie chwal sie kupionym sprzetem, na nic innego mi to nie wyglada...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...