Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Poszukujemy ludzi do TEAMU

Zoh4n;P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukujemy ludzi do założenia forum o "grach". Szukamy tylko OGARNIETYCH ludzi, którzy coś wiedzą na temat prowadzenia forum.

Wymagania:

- Wiek 14+

- Znajomość ortografii!

- Zachowanie na poziomie.

- Raz na jakiś czas dać coś na np. hosta, styl etc.

- Czas na moderowanie

OPCJONALNE:

- Znajomość języków programowania

Dzisiaj prawdopodobnie wykupimy domenę i mamy nadzieje postawić już dziś wszystko na nogi do wieczora.

Poszukujemy: Sponsora, moderatora, administratora.

Kontakt:

- PW

- gg: 12808654

Pozdrawiam!

Opublikowano

Wymagasz od ludzi zbyt wiele , a najbardziej mnie rozbawia , że szukacie programisty , sponsora , moderatora a nic nie dajesz od siebie.

Phpbb3

Macie wy w ogóle jakieś doświadczenie w prowadzeniu forum?

A co w zamian za prowadzenie?

Jak widać jest to po prostu pomysł

"o zrobie se forum, szkoda mi kasy wiec postawie na darmowym silniku. Kur, domena by sie przydała, wezme darmową na rok .pl. A jeszcze są mi debile do obsługi potrzebni zapytam na gimb-forum.

NO to już wszystko, minie tydzień i będę miał największe polskie forum oraz miliony zysków"

Opublikowano

Tak, masz racje! darmowy silnik - chu*owy silnik :) Co z tego, że darmowy? Wystarczy wykonać ładny styl i może wyglądać o WIELE lepiej niż np. xenforo czy to słynne "IPB". Domena została wczoraj zakupiona (na hostingu mints). Mam doświadczenie w prowadzeniu forum, znam się na tym, ale szukałem kogoś chętnego do opieki nad nim. Zawsze jak ktoś pomaga jest łatwiej :) Ale cóż. Szkoda :)

Proszę do zamknięcia.

Edit: foxbond` nic ciekawego nie wnosisz do tematu, piszesz i bezsensownie nabijasz posty.

Opublikowano

Teraz tylko czekać na spam na MPC - "Nowe zajebiste forum o grach www.huehuehuehuehuehue.cba.pl"

@down, mówię jak jest, ludzie proszą o pomoc a potem spamią, a ich fora padają po kilku tygodniach :)

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Teraz tylko czekać na spam na MPC - "Nowe zajebiste forum o grach www.huehuehuehuehuehue.cba.pl"

Po pierwsze, gdybyś przeczytał, to wiedziałbyś, że domena jest. Druga sprawa jest taka, że "słabe" jest spamienie na innych forach swoim forum. ale dobra. musiałeś coś napisać, żeby nabić posty:D

Opublikowano

Po pierwsze, gdybyś przeczytał, to wiedziałbyś, że domena jest. Druga sprawa jest taka, że "słabe" jest spamienie na innych forach swoim forum. ale dobra. musiałeś coś napisać, żeby nabić posty:D

Dajesz wymagania a o sobie nic nie napiszesz też chciałbym wiedzieć z kim miałbym się "bawić" we forum. W ogóle dlaczego nie odpisujesz na pw ; ) ?

Na gg i skype jestem rzadko, aby się umówić pisać na pw.

Opublikowano

Domena już jest? Nie no gratulacje! Domenę tworzy się (wliczając czas założenia konta i wykonanie płatności) w max. 10min. No rzeczywiście się popisałeś ciężką robotą jaką odwaliłeś.

Wystarczy wykonać ładny styl

Oczywiście, "wystarczy wykonać".

I oczywiście szukasz jelenia który zrobi to dla ciebie.

Opublikowano

Witajcie,

Mam duże doświadczenie w moderowaniu forum opartych na silnikach IP.Board. Licencję dałoby się załatwić :-) Mógłbym być 'Technikiem'. PW.

Pozdrawiam,

Visox.

Opublikowano

phpbb3 jest genialne, i jeśli ktoś ma pojęcie,chęci i zdolnośći może tak zmodyfikować wygląd i skrypt tak,że będzie klon "IPB" Ale, czytając post autora, padłem wymagasz wszystkiego.... nie masz w sumie nic... chcesz,żeby ktoś je obkodował,zrobił laja,opłacił hosting i wszytko.... czytając nazwę tematu mówię sobie... fajnie, może dołącze do jakiegoś ciekawego projektu :) Ale nic szczególnego niestety :)

24190981732848592412.png

"Chcesz wiedzieć, skąd mam te blizny? Mój ojciec był pijakiem i... łajzą. Któregoś dnia odbiło mu bardziej niż zwykle. Mama chwyciła kuchenny nóż, żeby się bronić. Nie spodobało mu się to. Ani trochę... Więc patrzyłem, jak wbijał w nią nóż, śmiejąc się jak zwykle... Odwrócił się do mnie i spytał: „Skąd ta powaga, synu?” Podszedł do mnie z nożem w ręku... „Skąd ta powaga?” Włożył mi nóż w usta. „Przyprawmy tej twarzy trochę uśmiechu”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...