Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który skrypt da dużo frajdy oraz kilka pytań mechanika.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od kilku dni bawię się na Bol'u grywam na smurfach normale i powiem sprawia mi to dużo zabawy aktualnie mam skrypt na Vayne oraz glory ryze moje pytanie brzmi jakie jeszcze polecacie skrypty którymi można naprawdę pokarać ludzi i przy tym dobrze się bawić?

2.Czy posiadając Glory ryze odpalać SAC ? i używać powiedzmy BURST ustawiam na spacje oraz carry mod w sacu na spacje czy wtedy nie będą z sobą kolidować ?

Mianowicie Glory ryze + saC = Burst spacja , Carry mode spacja wydaję mi się jak tak grałem to nie zawsze to Combo wychodziło. Lub opcja jak użyje tego co napisałem do walnie jeszcze dodatkowy AA ?

3.Jak gram ryze i mam włączony SAC to bardzo często gdy trzymam C(last hit) to nie zawsze dobija potworka oraz często jak trzymam i biegam to ignoruje i wgl nie uderza.

4.Opłaca się wgrać XT002-HUD posiada jakieś ciekawe opcje przydatne dla ogarniętego gracza ?

Będę bardzo wdzięczny za odpowiedz na nurtujące mnie pytania i nagrodzę plusami .

Opublikowano

Plugin do Twitcha jest zajebisty.

2. Możesz odpalić, nie powinno ze sobą kolidować bowiem SAC nie supportuje żadnych skilli Ryze.

3. Bo Ryze ma zbyt słabe AA i nie zawsze się uda.

4. Ja gram bez tego, poza tym trochę obciąża grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...