Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF 4 premium

Mrkamil4646

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zawiera gry. Chyba, że kupisz Premium Edition. Będziesz miał darmowy i wcześniejszy dostęp do dodatków, bronie i masę innych niepotrzebnych dodatków (podobnie jak w Battlefield 3).

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu więc pisze tu.

Mam prośbę czy znajdzie mi ktoś Battlefield 4 Premium NA PS3 bo nie mogę nigdzie znaleść.

Ma tu jeden link lecz nie wiem czy na pewno jest na PS3:

http://zapytaj.onet.pl/html_server.php?id=55a81b00ba7a5038888ce54f40e071be&preview=true&referer=http://zapytaj.onet.pl/Category/029,012/2,26114529,Problem_z_Battlefield_4_Premium_na_ps3.html

Pozdrawiam Guru

Opublikowano

!!!!

CPU: i5-4670K, Płyta: Asrock Extreme 4 z87, GPU: Gigabyte Gtx 760 2GB OC, PSU: SilentiumPC Deus M1 650W Bronze ,

SSD: Crucial MX200 250GB, HDD: WD Blue 1TB, Obudowa: Fractal Design Arc XL,RAM: 2x 4GB HyperX DDR3 1600MHz CL9

Opublikowano

pytanie co zawiera BF4 premium i czy zawiera gre ?

Nie zawiera gry, musisz ją kupić osobno.

PIĘĆ DODATKÓW Z WCZEŚNIEJSZYM DOSTĘPEM

W ramach usługi Premium otrzymasz wszystkich pięć dodatków do Battlefield 4 w wersji cyfrowej. Będą to: Chińska nawałnica, Drugie uderzenie, Wojna na morzu, Zęby smoka, i Ostateczna rozgrywka. Dostęp do każdego z dodatków uzyskasz dwa tygodnie przed premierą.

PRZENIESIENIE DOSTĘPU

Bezproblemowo przenieś swój dostęp Premium z Xbox 360 na Xbox One i z PS3 na PS4.

DODATKOWE OPCJE PERSONALIZACJI Nowe kamuflaże i malowania. Emblematy i nieśmiertelniki. Usługa Premium znacząco zwiększa zakres dostępnych opcji personalizacji, pozwalając użytkownikom jeszcze bardziej wyróżnić się pośród innych graczy.

PIERWSZEŃSTWO W DOSTĘPIE DO SERWERÓW

Użytkownicy usługi Premium będą mogli „przeskakiwać” graczy czekających w kolejce na serwery.

NOWA ZAWARTOŚĆ I PODWÓJNE PD

Użytkownicy usługi Premium uzyskają prawo udziału w wydarzeniach z podwójnymi PD i będą otrzymywać co tydzień aktualizacje z nową zawartością.

12 PAKIETÓW BOJOWYCH

Użytkownicy usługi Premium otrzymają 12 pakietów bojowych – zestawów elementów do wykorzystania w grze Battlefield 4.

Informacje wziąłem stąd:

http://www.battlefield.com/pl/battlefield-4/premium
Opublikowano

Ja kupiłem, polecam, zawiera dużo rzeczy, które są fajne i niepotrzebne (oprócz dodatków i pakietów bojowych) :)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...