Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 SG - Zarabianie na kowalu

Reserve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

Co warto ulepszać na SG, żeby móc na tym zarobić? Mam do zainwestowania 11kk.

Najlepiej kup bojowe miecze +6. Jedna sztuka kosztuje ok 700k. Możesz też spróbować stalki ulepszać, ale z tym już jest trochę trudniej bo stalki nie kupisz +6. Na rynku zazwyczaj są +4+5. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem są bojowe miecze +6 i smocze noże +6

Opublikowano

Moim zdaniem najbardziej opłacalną opcją to naszyjniki i bransolety z niebiańskich łez

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Moim zdaniem najbardziej opłacalną opcją to naszyjniki i bransolety z niebiańskich łez

Tak to fakt tylko, że jak ktoś idzie na kowala to raczej robi broń albo zbroje, a jak mniemam to kolega który założył temat raczej idzie na przyczepke, sam raczej nie robi DT. Chyba, że się mylę to proszę mnie poprawić

Opublikowano

Tak to fakt tylko, że jak ktoś idzie na kowala to raczej robi broń albo zbroje, a jak mniemam to kolega który założył temat raczej idzie na przyczepke, sam raczej nie robi DT. Chyba, że się mylę to proszę mnie poprawić

Bez broni trochę ciężko zrobić DT, więc się podczepiam ;)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Opłaca się robić ebonitowe u gildyjnego. Kupuj+7 sprzedawaj+9.Zarobek jest ogromny.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Bronie 65/75

Ebonki

I tarcze 61

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ebo z+7 do+9. Na+7 kupuj za kilka kk bodajże (kiedyś ceny były inne)+9 selałem po 25kk.

Zysk był duży,małże nie są drogie

wkif7r.jpg

Opublikowano

ebonitowe szkoda drogi i czasu skoro na ebonitki +7 ulepszacze prawie nic nie warte, małże to też nie wydatek

Rob coś na co potrzebne są perły, takie itemki +8+9 sa o niebo więcej warte niż ebo +9

polecam bojowe/ smoki/ nieb łzy/. ...kolce są w cenie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czyli kupować bojki +6, stalki +6 i kolce/naszyjniki +6 i wbijać na +7/8/9?

Jeśli tak to wiecie jaki jest koszt takich rzeczy? :)

2l6yat.jpg

Opublikowano

ebonitowe szkoda drogi i czasu skoro na ebonitki +7 ulepszacze prawie nic nie warte, małże to też nie wydatek

Rob coś na co potrzebne są perły, takie itemki +8+9 sa o niebo więcej warte niż ebo +9

polecam bojowe/ smoki/ nieb łzy/. ...kolce są w cenie.

Mówisz tanie,ciekawe.

Ebo+7 kupujesz po dajmy kilka kk sprzedajesz za 25,fakt nie ma zysku (może i więcej teraz,dawno nie grałem)

Up lepiej robić coś co warte,na mniejszy poziom. Na wiekszy lv mniejszy % masz

wkif7r.jpg

Opublikowano

ja polecam ci jeszcze zbroje na 61 lvl - tez sa tanie a mozna pare kk zysku mieć

ps. na sg sa gra jeszcze sporo ludzi?

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Mówisz tanie,ciekawe.

Ebo+7 kupujesz po dajmy kilka kk sprzedajesz za 25,fakt nie ma zysku (może i więcej teraz,dawno nie grałem)

Up lepiej robić coś co warte,na mniejszy poziom. Na wiekszy lv mniejszy % masz

No to porównaj .. ebo +7 kupisz w takiej samej cenie prawie co łzy +6 :) i teraz porównaj cene łez +8+9 a ebo +8+9 :)

W 100% rób itemy na które trzeba perły :) moim zdanie 25kk to nie zarobek :)

gdy na łzach zarobisz z 4-5x tyle :)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...